Baha sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge Arızası

19 Kasım 2023 13:06

Trendyol market üzerinden satın aldığım Xiaomi mop Pro 2 robot süpürge ile ilgili yaşadığım problemi sizinle paylaşmak istiyorum. Robotun tekerlek kısmında meydana gelen yay arızası nedeniyle garanti belgesini istedik. Bunun sebebi, ürün kutusunun içinden garanti belgesi ve servis listesinin çıkmamış olmasıdır. Trendyol'a durumu sorduğumuzda, herhangi bir yetkili servise göndermemiz gerektiğini belirttiler.
İnternet araştırmalarım sonucunda Smart Fix isimli bir firmayı buldum ve ürünü ücretsiz olarak gönderdim. Bir hafta sonra firma tarafından arandım ve 'kullanıcı hatası sonucu gövdede kırık oluştuğu' gerekçesiyle 3500 TL servis ücreti talep edildi. Bu durum karşısında şaşkınlığımı dile getirdim, zira kendi kendine çalışan bir cihazın nasıl kullanıcı hatasıyla kırılabileceğini anlamadım. Klasik bir suçlama ile karşılaştığımı düşünerek cihazımı geri istedim. Bunun üzerine benden hiçbir işlem yapılmadan 500 TL servis ücreti istediler. Servis sekreteri, cihazı açmadan dışarıdan bir bakışla hatalı olduğunu iddia ediyordu. Sonunda, uzun uğraşlar ve takipler sonucunda cihazım geri geldi ve bana 180 TL'lik kargo ücreti yansıtıldı.
Dün cihazı kendim açtım ve tekerleğin yayının kaybolduğunu, yayı tutan tırnak parçasının ise daha önce düşmüş olduğunu fark ettim. Gövdede herhangi bir kırık olmadığını gözlemledim. Kırık tırnak parçasını yapıştırdım ve bir hırdavat mağazasından yay sipariş ettim. Cihazı kısa sürede tekrar toplayacağım.

Sonuç olarak, Trendyol'un bu konudaki ilgisizliği ve yetersizliği karşısında hayal kırıklığına uğradım. Üstelik cihazın faturası da Trendyol tarafından kesilmişti.
Xiaomi süpürgenin yedek parçaları ve servis hizmetleri konusunda belirsizlikler söz konusu. N

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
10 Mart 2025 16:17
Xiaomi Robot Süpürge Tamir Sorunu Ve Trendyol'un İlgisizliği
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
30 Ağustos 2023 14:43
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
10 Haziran 2023 00:17

Züleyha
07 Haziran 2023 17:21
Rawa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 16:25

Xiaomi Kategorileri