Onur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Mi 10 T Mikrofon Sorunu

05 Aralık 2023 16:40

Xiaomi marka mi 10 t telefonum var. Mikrofonu yazılımsal olarak bozuldu. Şarj ve mikrofon bordunu falan kaç defa değiştirdim ama düzelmiyor. Ses karşı tarafa haşır huşur gidiyor. Arada düzeliyor ama 5 saniye sürüyor. Sonra yeniden oluyor. Lütfen Xiaomi bu konuya el atsın. Yüzlerce kişi bu markanın bu modelinde bu sorunu yaşıyor. Kargolarla mikrofon getirerek maddi zararım oldu. İletişim sağlayamıyorum kimseyle. Bluetooth kulaklıkla iletişim kurabiliyorum sadece. Çok mağdurum. Ve yakınlık sensörü aldığım günden bu yana bozuk.

Yorumlar (7)

Halim

Ali kardeşim. Ben denedim senin dediğini sorun çözülüyor Peki telefoncuya gittiğinde hangi işlem yapıldı. Düzeldi mi? Gitmediğim telefoncu kalmadı yıldım artık

Burak

Hocam merhaba, sorun ne oldu?

Enes

Bende de aynı sorun vardı ilk başta anakartla alakalı dendi içini açınca ses entegresinden olduğu anlaşıldıses entegresi değişince düzeldi 5ay oluyor

Enes

Gaziantepteyim ben işinin ehli kişilere yaptır yoksa cihazı çöp ederler hala kullanıyorum sorun yok

Halim

Hocam ses entegresini nerede değiştiniz acaba? İstanbul'da ikamet ediyorum

Ramazan

Aynı sorunu bende yaşıyorum telefonu servise götürmekten bıktım artık mikrofon, alt bort, ana kart ölçümü yapıldı sonuç alamadım. Bu sorunu yaşayım çözüm bulan var mı? Buna arık Xiaomi bir çare bulmalı.

Ali
Şikayeti Çözüldü

Sorunu net olarak söylüyorum deneyerek bakabilirsiniz. Sorun; arkam kameranın yanındaki dirençlerle ilgili. Ses kaydetmeyi açın ekrana bakarak Arka kameranın yan taraflarına doğru parmağınızla baskı uygulayın düzelmeyi göreceksiniz:) bende aynı sorun var telefoncuya söylediğim halde öyle bir şey yoktur dedi başka telefoncuya göstereceğim. Şu an 2 telefon kullanıyorum. Deneyip tekrar yorum yazabilirmisiniz? Beni etiketleyerek

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

20 Günlük Xiaomi 13 T Telefonumda Mikrofon Sorunu Var

Fatih
23 Ocak 2024 00:20
Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

Seyfullah
20 Ekim 2023 09:24
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 15 Ultra'da Çağrı Sırasında Boğuk Ses Sorunu Ve Servis Çözüm Eksikliği

Osman