Yasin sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 01:01

Xiaomi Redmi Note 13 Pro cihazım bir anda 67W hızlı şarj olmamaya başladı. Şarj oluyor diyor, bir de ardı ardına (şarj olma işlemi yavaş) uyarısı alıyorum. 3-4 saatte ancak şarj olmaya başladı. Güncelleme de yaptım, düzelmedi. Nereye baktıysam çözemedim. Adaptör orijinal, kablo orijinal, başka adaptörde denedim olmuyor. Yardım destek lütfen.

profile profile

Yorumlar (9)

Oktay
Oktay

Arkadaşlar aynı şekilde bende de orijinal şarj aleti ile şarj olmamaya başladı ama kötü bir adaptörle şarj ediyorum 2-3 saat sürüyor sorunu çözen varsa Dönebilir mi

Burhan
Burhan

Tıpatıp aynı sorunlar benim cihazımda da oldu. Demek ki yazılımsal bir sorun var

Gürcan
Gürcan

Direk servis. Güncelleme ve temizlik işe yaramaz. Ben 1 aylık telefon gönderdim servise. 2aydır herhangi bir sorun olmadı.

Servise gönderdim çözüm sagladilarmi

Ömer
Ömer

Şarj soketin içi kirli veya sıvıdan dolayı içi oksitlen miş evde yapacağın tek şey kolonya ya da parfümle şarj soketini içini selpak temizle kolonya ya da parfümü selpak mendile dök iyice içini temizle eski bir dış fırçasıylada içini fırçala çözüme kavuşacaksın

Yağız
Yağız

Aynı sorun bende de var dostum couzmunu bulabildin mi hızlı şarja takıyorum şarj oluyor sonra kendi kendine şarjdan çıkıyor

Yasin

İyice temizledim kolonya döktüm telefonu kapattım turbo sarjimda geldi

Yasin

Ne kadar içi temiz olursa olsun bir kolonyalı mendille veya kolonya ile içini temizledim hızlı şarjım geri geldi turbo şarjım gelmedi ama

Yasin

2 gün önce kendiliğinden hızlı şarj özelliği geldi dün turba şarj yani seri şarj geldi hızlıca şarj ettim bugün 2 Side gitti anlamadım

Alperen
13 Temmuz 2025 18:59
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
28 Haziran 2024 18:17