Murat sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Galeriden Silinen Fotoğraf Google Fotoğraflardan Da Siliniyor!

Murat
29 Mayıs 2024 01:01

Galerideki fotoları silsem de Google Fotoğraflar'daki yedekleme hesabımdan silinmezdi. Şu an galeriden sildiğim an iki yerden de siliniyor. Galeriden silip Google Fotoğraflar'dan silmediğim tüm fotolarda tekrar galerime geldi. Nasıl eski haline getirebilirim? Telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro.

01 Haziran 2024 18:16

Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. Daha önceden Google fotoğraflara yedeklediğim ve galeriden sildiğim fotoğraflar "restored" adlı klasörde galeri uygulamasında gözükmeye başladı. 23.05.2024 de gelen güncellemeyle oldu. Güncelleme paketi 3.5.7.24-global. Kullanışlı olmayan bir güncelleme ki herkes bu durumdan şikayetçi. Bu güncellemeyi düzeltin lütfen... Ayrıca bu güncelleme ile galeriden sildiğim fakat Google yedeklediğim fotoğraf Google fotoğraflardan da siliniyor. Lütfen yardımcı olun. Xiaomi Destek Grubu

profile profile profile

Yorumlar (6)

Kadriye

Bende bahsedilenler yok bulamadım... Galeriden mi gireceğim teşekkürler

Silinecek olan fotoğrafa Google fotoğraflar üzerinden girin basılı tutun çıkan sekmede cihazdan sil var o şekilde silebilirsiniz. Yedeklenmiş görünsede yedeklemeyen fotoğraflarda cihazdan sil sekmesi çıkmıyor zaten. Google fotoğraflara girdiğinizde hesabınıza fotoğrafınız veya isminize tıklayın cihazda yer açın sekmesi var oradan da yedeklenmiş fotoğraflarınızı otomatik silebilirsiniz. Şimdilik bu kadar başka çözüm buldukça yazarım.

Se Sat

Bunun sebebi galeri uygulamasının fotoğraf uygulamasına senkronizasyon izni olmasından kaynaklanıyor, bunu aşağıdaki şekilde kaldırın, Fotoğraflarim - hesap resmi- fotoğraf ayarlari- uygulama ve cihazlar-Google fotoğraflar erişimi- burda galeri uygulaması gorunucek iznini iptal edin.

Hazal

Teşekkür ederim bu özellik daha önce kapalıydı kendi kendine neden açılmış bilmiyorum güncellemeden dolayı açılmış sanırım bu benim neredeyse 7 bin küsur fotoğrafımın silinmesine sebep oldu uzun süredir çözemiyorum dediğiniz gibi telefonun kendi galerisi fotoğraf uygulamasına erişim sağladığı için bir yerden silince iki taraftan birden gidiyor adımları uyguladım şu an eskisi gibi fotoğraflara yedekliyor telefon galerisinden siliyorum fotoğraflardan da silinmemiş oluyor teşekkür ederim tekrardan.👍🏼👍🏼

Betül

Teşekkürler

Bu işlemi telefonun galerisinden mi yoksa Google hesap bölümünden mi yapıyoruz

Redmi Note 8 Yedekleme Sorunu

Berfin