27 Ocak 2024 02:269.922

wunder.com'dan Nike Air Alpha fire red X billie eilish model ayakkabı satın aldım. İlk olarak 45 numarayı tercih ettim. Kutu paketlemesi oldukça iyiydi; ürünün zarar görmemesi için ekstra bir karton konulmuştu ki bu durum takdirimi kazandı. Ancak, ayakkabı ayağıma küçük gelince aynı modelin 45.5 numarasını sipariş verdim. Ancak bu sefer ürün hasarlı bir şekilde ulaştı. Dışarıdan korumak için konulan ekstra kutuya rağmen ayakkabı kutusu delinmişti. Ayakkabı kutusu hasar görmüş ve yeniden paketlenmiş. Paketleme sırasında çalışan kişinin bu durumu fark etmemiş olması düşündürücü. Bu ayakkabıyı satmayı planlıyordum, ancak kutusu bu haldeyken satış yapmam mümkün olmayacak.

25 Şubat 2024 13:01

Aynı ayakkabıyı almayı düşünüyorum sizce güvenilir mi ayakkabı orijinal mi almalı mıyım

Volkan
Benzer Şikayeti Var
5 Şubat 2024 17:59

Ürün almak istiyoruz mağazada peşin fiyatına taksit yapıyorlar online da olmuyor diyor. Ürünü sizden ödeyeyim diyorum olmuyor diyorlar. Ama onlinedan alınca mağazadan teslim alabilirsin diyor dedikleri gibi bu kadar saçma düzenlerle nasıl böyle devam ediyor akıl almıyor. Hayırlı alışverişler herkese

In Street Paketleme Özensizliği ve Fatura Eksikliği

Ürünü aldığımda kutusu yırtık pırtık karton parçaları içine sıkıştırılmış şekilde teslim aldım ve fatura içinden çıkmadı...

In Street Paketleme Özensizliği ve Fatura Eksikliği

9 Mart 2025 09:4111.717

"Hızlıca sorunumu çözdüler, teşekkür ederim!"

Wunder Defolu Ayakkabı Geldi

Wunder DefoluAyakkabı Geldi

Yavuz
Wunder Bağcık Yerinin Kopması Ve Altının Aşınması!

Wunder BağcıkYerinin Kopması Ve Altının Aşınması!

Güray

Öne ÇıkanKonular