Wraith Esports  Mouse Arızası!

21 Eylül 2024 21:274.845
21 Eylül 2024 21:10

Wraith E-sports'dan ATK blazing sky x1 Pro beyaz renk mouse'yi aldım. İçinden parça oynama sesi ve dışından da oynama hissi var ve sesi geliyor. Servise gönderdim fakat nedense ses gelmesi normal deyip mouse'yi geri yolladılar. Şaka gibi ya

23 Eylül 2024 15:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle, yaşadığınız sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Teknik servis incelemesi ile birlikte, ürününüzde meydana gelen ezilmenin kişisel kullanım kaynaklı (sert cisim çarpması, düşme vb.) meydana geldiği ve üründe standart dışı herhangi bir ses olmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca, ürününüzde duyduğunuz sesin, plastik malzemelerin doğal yapısından kaynaklanabileceği gözlemlenmiştir. Özellikle, cihazın hareketli parçalarında zaman zaman meydana gelen hafif sürtünme veya temas sesleri, malzemenin yapısal özelliklerine bağlı olarak oluşmaktadır ve bu durum genel performansı etkilememektedir. Bu bilgilendirmelerin yanı sıra, teknik servis incelemesi ile birlikte verilen karara müdahale edilemeyeceğini ve bu nedenle talebinizin olumlu değerlendirilemediğini maalesef belirtmek durumundayız. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Wraith Esports

24 Eylül 2024 00:03

Maalesef teknik servisiniz çok kötü. Mouse esneme yapıyor plastikten diyorsunuz. İçinden ses geliyor olabilir diyorsunuz. Anlayışını değiştirin lütfen

11 Ekim 2024 15:25

Ben esneme diyorum siz ne diyorsunuz. Performansı etkilemez diyorsunuz esneyince zaten ben sinir oluyorum. Hiçbir şey yapmadan da geri gönderiyorsunuz

Egehan
Şikayeti Çözüldü
25 Şubat 2025 22:47

Gıcırdama sesleri aldığımda fareyi sevdiğimden paketinden saklıyordum fareye kendimden iyi baktım desem abartmış olabilirim fakat cidden aldığımdan 1 ay sonra o seslerden banada geldi 2 gün önce de geri tuşum yarım yamalak çalışmaya başladı bence Wraith ürünlerine 2 yıl garanti veriyorsa arkasında durmalı

Egehan
Şikayeti Çözüldü
25 Şubat 2025 22:43

Evet hocam aynı sorun vgn dragonfly f1 Pro faremde oldu geri tuşu bastıktan sonra 5 saniye bekleyip bir daha basabiliyorum ve aynı gıcırdama sesleri bende de var çozebildinmi acaba kral?

16 Ekim 2024 17:37

Bende de aynı sorun var fakat bunu bilerek aldım izlediğim inceleme videolarında zaten belirtilmişti normal yani dedikleri gibi standart dışı bir ses yok

Yüksek Kargo Ücreti Müşteriyi Mağdur Ediyor

3 Temmuz 19:54187

Wraith Esports’un web sitesi üzerinden bir mouse satın almak istedim ancak kargo ücreti nedeniyle siparişi tamamlamaktan...

Tümünü Gör
Wraith Esports Madlions Mad 60he Kronik LED Sorunu

Wraith EsportsMadlions Mad 60he Kronik LED Sorunu

Eymen
Wraith Esports Mad60HE Klavye Işık Sorunu

Wraith EsportsMad60HE Klavye Işık Sorunu

Salih
Wraith Esports Klavyem Nedensiz Bir Şekilde Çalışmıyor?

Wraith EsportsKlavyem Nedensiz Bir Şekilde Çalışmıyor?

Muhammed
Wraith Esports Klavye LED Işık Sorunu

Wraith EsportsKlavye LED Işık Sorunu

Yigit
Wraith Esports Mad68 He Arızası

Wraith EsportsMad68 He Arızası

Selma
Wraith Esports'un Bozuk Ürün Satması!

Wraith Esports'unBozuk Ürün Satması!

Alper