Worldline ÖKC Entegrasyonunda Süreklilik Arz Eden Hatalar Ve Çözüm Eksikliği

Hacıbaba
09 Kasım 2024 12:26

3 Mayıs 2024 Günü ÖKC Entegrasyonu Lisans bedeli için Sentez Yazılım firmasına 276.000₺ ödeme yaptık. Ayrıca ingenico yazarkasa pos cihazı entegrasyon kullanımı içinde cihaz başına yıllık kullanım ücretini de ödedik. Sorun şu ki 3 mayıstan bu yana Diyarbakır’da 17 şube İstanbul'da 7 şubemizde ÖKC Entegrasyonu verimli olarak kullanamadık. Sürekli hata sorunlar ile karşılaştık ve tüm süreci Sentez uzman destek birimleri ile paylaşarak birlikte takibinde bulunduk. GMP3 hatası almaktayız ve almış olduğumuz ödemeler müşteri hesaplarına pos cihazları gün sonu yaptıktan sonra geri iade yapmaktadır. En önemli hata ödeme alındığı esnada karttan ödeme çekimi gerçekleşiyor. 2. Nüshayı verdikten sonra tutar ekranda kalıyor ve gitmiyor. Ödeme müşterinin hesabından kesiliyor ancak tutar ekranda kaldığı için işlem iptali yapılmadığı sürece cihaz kullanılamamaktadır. İşlem iptali yapıldığında ise pos cihazı gün sonu aldıktan sonra çekilen tutar müşteri hesabına tekrar yansımaktadır. Böylelikle sayısız işlem iptalleri yaşamış olduk. Durumu bildirdiğimizde ise çözüm 3 Mayıs 2024 itibari ile hala sonuca varmamıştır. Sentez yazılım ingenico firmasında hata olduğunu, ingenico ile görüştüğümüzde ise yazılım firması hata kaynaklı olduğu iletilmektedir. Maliye tarafından işletmeye çoğu defa para cezası kesilmiştir. İşletmenin malı zararı büyüktür gereken mercilere durum detaylı olarak’da ayrıca iletilecektir.

09 Kasım 2024 14:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Size dönüş sağlayabilmemiz için, şikayetinizi iletmenizi rica ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

Serkan
Serkan

Aynı sorunlar bizde de var. İngenicoya bildirdik. Fakat hala bir şey yapılmadı.

GMP3 Entegrasyonu Ve İptal Sorunu

22 Kasım 2024 16:40
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 10:38
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
13 Kasım 2024 19:40