Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

WMF Manuel Doğrayıcı Çatlama

25 Nisan 2024 12:20

WMF Manuel doğrayıcının bıçaklı parçanın üst bölümü soğanı doğrarken çatladı ve manuel olduğu için yedek parça satılmıyor. Ürün muadillerine göre çok pahalı olmasına rağmen böyle bir şey yaşanması ve yedek parça desteğinin olmaması gerçekten çok üzücü. WMF tercihlerimi sorgulamama sebep oldu.

26 Nisan 2024 09:53 (Şikayetten 21 saat sonra)
29 Nisan 2024 14:08
08 Mayıs 2024 12:15

Merhaba, müşteri hizmetleri üzerinden size ulaştığımda ürünün maalesef yedek parçasının olmadığını ancak %25lik indirim kuponu tanımlanacağını iletiniz. Ancak bana gelen mesajda Tefal ürünleri için 8500 TL üzerine %35 indirim kodu var. Ürünüm WMF marka ve ürünün fiyatı 8500 TL'den az. Lütfen ilgili üründe kullanılacak şekilde indirim kodu iletilebilir mi. Ayrıca yine ayrı alışverişimde aldığım WMF marka yap şişesinin de sprey kısmı bozuldu ki bir sprey nasıl bu kadar kısa sürede bozulur anlamadım.

17 Mayıs 2024 13:20

07 Haziran 2024 14:00

Firmadan hiçbir dönüş alamadım, maalesef sorun çözümsüz kaldı

Tefal Rondo Alt Haznesi Çatladı Ve Yedek Parça Sorunu

Çiğdem
19 Nisan 2025 20:22
Tefal Rondo Alt Haznesi Çatladı Ve Yedek Parça Sorunu
Aysu sonuçtan çok memnun

Aysu
17 Kasım 2023 17:56
"Arayan hanımefendi çok kibar bir dille firmaya bu talebimin iletileceğini ve indirim çeki sunarak bana bu mağduriyetim için bir öneri sundular. Tefal'in müşteri memnuniyetine önem vermesi çok güzel. Teşekkürler..."
Sessizlik sonuçtan çok memnun

Sessizlik
16 Mayıs 2024 13:01
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü"
Tefal Manuel Rondo Bıçak Kısmı Plastiği Kırıldı
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
04 Mart 2025 13:54