WMF Düdüklü Tencere Pişirme Sorunu

Döndü
26 Aralık 2023 23:27

2017 yılında WMF marka düdüklü tencere aldım. Fissler marka almayı düşünürken, satıcının ikna etmesiyle bu markayı tercih ettim ve gerçekten çok pişmanım. Tencereyi kullanmaya başlayalı henüz 1 yıl oldu. İlk başta güzel pişiriyorken, şimdi 1 saatte bile nohut, fasulye pişiremiyor. Ayrıca kulpu yakınında su damlatmaya başladı. Altını kıstığımda buhar göstergesi iki çizgiye düşüyor. Daha önce böyle değildi; 3 çizgiye kadar çıkıyor ve gayet güzel pişiriyordu. Pahalı bir ürün olmasına rağmen piyasadaki basit düdüklü tencerelerden daha kötü pişirmeye başladı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

27 Aralık 2023 09:18 (Şikayetten 9 saat sonra)
30 Aralık 2023 12:24

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Mualla

WMF marka düdüklü tencere satıcı zorlaması ve fisslerden daha ustun olduğunu söylemesi üzerine shefer mağazasından aldım hiç memnun kalmadım şimdi de tamamen sibop kısmından hava kaçırıyor

Şevval
09 Ekim 2023 16:51