Deniz sonuçtan çok memnun

İzmir Dikili Winsa  Sorun ile İlgilenmedi

21 Ocak 2024 13:58
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi 1 gün gibi kısa sürede çözümleyen ve mağduriyetimin giderilmesi için üstün çaba sağlayan Şenay Hanım a çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

3 ay önce İzmir Dikili Winsa' ya peşin para ile 2 adet panjur taktırıp, bir de balkonu yine Winsa' nın penleri ile kaplattık. Ancak panjurun 1 ay sonra üst motor kapağı düştü ve pencereler ilk yağmurdan beri aşırı derecede su alıyor.

Defalarca haber verdiğimiz halde hiçbir şekilde gelmediler. Yaptıkları işin arkasında duracaklarını düşündüğümüz Winsa'ya muadillerine çok daha fazla ödedik ama tam bir hayal kırıklığı ile karşılaştık.

Kış günü yağmur yağması endişesi ile yaşıyoruz. Mağduriyetimizin acilen telafi edilmesini rica ediyorum. (Firmaya gönderdiğimiz durumu anlatan videolar elimizde mevcut.)

22 Ocak 2024 08:39 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sn. Deniz A., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

22 Ocak 2024 14:09

Sn. Deniz A., Şikayetiniz ilgili bayiye iletilmiştir. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

23 Ocak 2024 17:56

Sn. Deniz A., Şikayetinizle ilgili tekrar görüşme yapılmış olup, problemin giderildiğine dair tarafınızdan teyid alınmıştır. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

23 Ocak 2024 18:02

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
05 Temmuz 2023 23:14