Emre sonuçtan hiç memnun değil

Wiky Watch Akıllı Çocuk Saatinde Sürekli Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Wiky Watch Akıllı Çocuk Saatinde Sürekli Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
09 Aralık 2024 15:09

11 Ekim 2024 tarihinde Wiky Watch akıllı çocuk saati markasından 5 Plus pembe akıllı çocuk saati aldım.
Saat aramaları yapıyor lakin sim kart üzerinden internete bağlamıyordu
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim servise göndermemi söylediler. Servis aşamasında hiçbir iletişim kurmadan sıkıntı yok deyip geri gönderdiler.
Geldiğinde aynı sorun devam ediyordu. Tekrar iletişime geçtim servis aşamasında yapmaları gereken kontrolleri telefon üzerinden tarafıma yaptırdılar. Çözüm olmayınca değişim yapalım dediler. 30 Ekim 2024 tarihinde değişim amacıyla teknik servise gönderdim. 2 hafta kimse aramayınca akıbetini sordum ellerinde saat olmadığını en kısa sürede göndereceklerini beyan ettiler. Geçen hafta aradığımda iade talebimin olduğunu ücretinin tarafıma iadesini istedim. Dönüş yapacaklarını söylediler. Dönüş yapmayınca bugün aradım sim kart takıp kullandığım için iade alamayacaklarını beyan ettiler. Teknolojik bir ürün sim kart denenmeden nasıl çalıştığını anlaşılacak bilemiyorum. 40 gün olmuş serviste özür dilemeleri gerekiyorken mazeret uyduruyorlar. Ben bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim. Herkese iyi Günler

09 Aralık 2024 15:32 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; En kısa sürede şikayetiniz hakkında sizinle irtibata geçeceğiz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

Emre
14 Aralık 2024 01:05

Bugün itibariyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım. Sonuçlarından bilgi vereceğim. Bakalım orada da böyle başlarından savabilecekler mi göreceğiz.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 10:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Wiky Watch İle 6 Ay Süren İade Mücadelesi

25 Ocak 15:36

06 Ekim 2023 10:54
Nur sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 12:49
Teknik Servis Ve İletişim Fiyaskosu: Çocuk Saati Mağduriyeti
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 16:55