Halil sonuçtan hiç memnun değil

Waterlife Su Arıtma Cihazının Musluk Sorunları Ve Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

09 Kasım 2024 12:49

Waterlife su arıtma cihazının musluk problemleri bu platformda da oldukça şikayet konusu olmuş. Muslukları su damlatıyor ve değişim için ücret talep ediliyor. Ankara'da 2 tane cihaz satın aldım, musluktan su damlatma problemi yaşıyorum.

Direkt değişim olması gerektiğini söyleyip ücret talep ediliyor. Taktırana kadar müşteri memnuniyeti söylemleri tavan yapıyor. Takılıp para alındıktan sonra müşteri memnuniyeti onlar için kocaman bir hiç. Müşteri sorunlarını daha çözümcül ve akılcı yollarla çözmeye çalışan firma ve servis çalışanlarını tercih etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Waterlife pişmanlıktır.

17 Kasım 2024 10:43

Şikayetler değerlendiriliyor size en kısa zamanda dönüş yapılacak cevabi vermekten bence vazgeçin. Çünkü ne dönüş yapılıyor ne de sorunlar gideriliyor... Sizler sadece müşterilerinizi oyalıyorsunuz çözüm odaklı değilsiniz.

14 Kasım 2024 16:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi form doldurarak bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Waterlife

Halil
Halil
17 Kasım 2024 10:19

Maktu cevaplardan bu tüketiciler artık bıktı kalitesiz malzeme kullanarak insanları kendinize mahkum edip yedek parçadan Devamlı gelir elde etme düşüncesi gün gelecek zamanla sizlerin tercih edilmemenize neden olacaktır. En ufak bir proplemde değişim öneriside teknik ekibin isin ne kadar kolayına kaçtığının kanıtıdır... Tekrar yazıyorum Waterlife pişmanlıktır.

Waterlife Su Arıtma Cihazında Sürekli Arıza Ve Kalitesiz Hizmet

22 Nisan 2025 20:28

Waterlife Garanti Süresi Ve Yüksek Filtre Fiyatları Mağduriyeti

23 Ekim 2024 15:19
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Su Sızıntısı Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet

13 Mart 2025 13:20
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Su Arıtma Cihazında Bitmeyen Arızalar Ve Teknik Servis Sorunları

22 Temmuz 2025 12:35