Onur sonuçtan hiç memnun değil

Waterbox Cihazlarıyla Sürekli Su Baskını Sorunu

04 Kasım 2024 14:53

Waterbox tam bir hayal kırıklığı! Üç kez cihaz değiştirmeme rağmen evimi sürekli su basıyor. Bu nasıl bir sistem, nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışı? Her seferinde cihazı değiştirmek çözüm değil, sorun aynı şekilde devam ediyor. Üç farklı cihaz denedim ve hepsi arızalı çıktı! Bu süreçte hem maddi zarar gördüm hem de ciddi bir zaman kaybı yaşadım. Firma olarak kalıcı bir çözüm sunamıyorsanız bu ürünü neden piyasaya sürüyorsunuz? Artık mağduriyetimin giderilmesini, sorunlu cihazın iade alınmasını ve ücretimin geri ödenmesini talep ediyorum. Aksi halde daha ileri yasal yollara başvuracağımı bildiririm.

04 Kasım 2024 15:08 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Müşterimize servis hizmeti verilecektir. Detaylı bilgi içi 03122221010

Onur
02 Aralık 2024 16:43

Waterbox su kutusu ile ilgili yaşadığım sorunlar ve süreç yönetiminiz hakkında şikayetim maalesef devam ediyor. Daha önce tarafınıza dört defa su kutusunun değişimi için başvurdum ve her seferinde yeni bir ürün gönderildi. Ancak sisteminizde sadece ilk aldığımız su kutusu kaydedilmiş, bu yüzden 15 aydır aynı kutuyu kullanıyormuşuz gibi yanlış bir bilgiye dayanılarak hakkımız yeniyor. Ayrıca, en son gönderilen su kutusu yine evi su basması nedeniyle tarafınıza iade istediğimizi ya da başka bir modelle değişmesini istememize rağmen, benim onayım olmadan tamir edilip gönderileceği bilgisi verildi. Bu süreçte tarafınızdan hiçbir bilgilendirme yapılmadı, sürekli olarak ben arayarak bilgi almak zorunda kaldım. Sonuç olarak Tüketici Hakları'na gitmeye karar verdim.

Hüseyin
16 Aralık 2023 00:22

01 Eylül 2023 12:18

05 Ağustos 10:57

Cengiz
23 Eylül 2024 22:26
Selin sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 19:22