Melike sonuçtan çok memnun

Warmhaus Kombi Hata Verip Duruyor

23 Kasım 2023 12:05
Melike'nin Teşekkür Mesajı
“Arıza giderildi arkadaşlarda çok yardımcı oldu teşekkür ederiz ilgijiz için”

Warmhaus 24 kombi E88, E41, E06 hatalarını verip duruyor. Resetliyoruz, aradan 15 dakika geçmeden tekrar hata veriyor. 1 haftadır müşteri hizmetlerini arıyorum, arıza kaydı oluşturmak için ne bakan var ne de dönüş yapan. Paramızla rezil oluyoruz. Artık bir çözüm bulun. Ne sıcak su kullanabiliyorum ne de petekler ısınıyor.

23 Kasım 2023 12:31 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

26 Aralık 2023 14:41

Arıza giderildi arkadaşlarda çok yardımcı oldu teşekkür ederiz ilgijiz için

Sercan sonuçtan memnun

Warmhaus Yılda 2 Kez Ana Kart Değişimi Mi Yaptıracak?

Sercan
11 Ağustos 2024 21:42
"Garanti kapsamında ana kart tekrar değiştirildi, inşallah tekrar arıza vermez, şimdilik bir sorun yok fakat servis de sorun çıkarsa arayın dedi, yani sorun çıkmaz artık denilmedi, keşke çıkmasa da buralara yazıp durmasak. Teşekkürler..."
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Nazire
11 Ocak 2024 21:51
Sercan sonuçtan çok memnun

Warmhouse Kombi E06 E41 E98 Hatası Veriyor

Sercan
19 Aralık 2023 14:39
"Müşteri hizmetlerinden Çiğdem Hanım, teknik servis Emre Bey ve Bölge Sorumlusu Mahmut Bey titizlikle yardımcı oldular, öncelikle tamiri yapıldı, tekrar arıza vermesi halinde garanti kapsamında değerlendirilerek ücretsiz parça değişimi yapılacağı iletildi, teşekkür ederim."
Gurkan sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Kombi Servis Hizmetinde Yetersizlik

Gurkan