Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Walmart Para Çekmeyi Nasıl Yapabilirim?

Walmart Para Çekmeyi Nasıl Yapabilirim?
16 Kasım 2023 16:51

Merhaba, Walmart'ta bütün görevleri tamamladık. Şu an içeride 4406 USDT'miz var. Vergi istiyorlar. Onu yatırdıktan sonra parayı alabilen var mı? Birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Müşteri temsilcisi bir IBAN gönderdi. Sonra vergiyi yatırdıktan sonra paranızı çekebilirsiniz dedi.

profile profile profile

Yorumlar (121)

Hakan
Hakan

Merhaba paranızı walmart tan alabildiniz mi?

Bülent
Bülent

Cansel bey nereye mail attınız nedediler mail attığınız mail adresi nedir parasını alan var mı vergi borcunu ödeyip alan var mı kimse kimseye yardım etmiyor yardımcı olalım herkes birbirine

Ahmet

Kimse parasını geri alamıyor, boşuna boş hayale kapılmayın ve daha fazla para ödemeyin!

Koyay yorumunu kaldırmış tek o parasını cektiya?

Cansel

Öncelikle Cansel bey değilim ben. Koray bey denen kişi bizi yönlendirdi o Koreli kadından sonra. Buraya baktık paramı çektim yardımcı olayım dedi bize bir mail adresi verdi oraya parayı atacaksınız konuşun dedi konuştuk hatta bu süreç boyunca hep konuştu bizimle. Ne zamanki parayı gönderdik Koray bey ortadan kayboldu. Ben kimsenin de parasını aldığına inanmıyorum. Sözde şirket mailindeki temsilci önce 5 iş günü dedi sonra 3 iş günü dedi cevap vermedi. İçinizden vergiyi yatırmayan varsa yatırmasın daha çok zarara girmesin.

Ercan

Arkadaşlar yok mu buradan parasını alan nereye şikayet edeceğiz bunları

Ercan

Görev tamamlanmıyor her görevde para isteniyor paramı çekemiyorum ne olur bir yardımcı olsun

Cansel

Evet paramı aldım diyen herkes ortadan kayboluyor. Kimse nasıl olduğunu da anlatmıyor. Bize vergi yatıracaksınız dediler yatırdık onlar da ortadan kayboldu. Kime güveneceğimizi bilmiyoruz. Ama anladık ki insanlar mağduriyetinizden faydalanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. O yüzden vergiyi yatırmadıysanız yatırmayın. Daha fazla zarara girmeyin ben bunu ilk günden söylüyorum.

Şimdiye kadar çıkmadı paramı aldım sizde şu şekilde yapın diyen aldım diyenlerde belli değil alıp almadıkları yorum yazma zahmetinde bile bulunmuyorlar

Cansel

Görevleri bitirdikten sonra vergi ödemeniz lazım ama bence devam etmeyin.

Ahmet

Koray a ulaşabilen olursa bizleri de bilgilendirebilir mi, lütfen

Parayı aldım diyen herkes kayboluyor ben bu işi anlamadım gerçekten parayı alıp ta bir kişi nasıl aldığını aciklamazmiya bence kimse alamadı daha parasını

İbrahim

Bunun bir çözümü olmalı eş zamanlı herkesi bu işe teşvik edip sonrada ortadan kayboluyorlar

Cansel

Vallahi çok büyük bir oyun dönüyor bence. Çünkü paramı aldım diyen herkes ortadan kayboluyor.

Ahmet

Ben paramı aldım diyenler, benim gibilerin mağdurlara bir çelme daha yakıyor 😡

Ahmet

Evet sitelerimiz aynı değil, fakat Koray Bey'in verdiği adres bizim sitemiz dedi

Cansel hanım, Koray ve Salih aynı kişi olabilir

İbrahim

Peki ne yapalım hep birlikte çözüm bulalım ne dersiniz

Cansel

Kimse almadı zaten anlamadığımız Koray aldım dedi vergiyi yatırdıktan sonra ortadan kayboldu Salih deseniz o da kimseye dönüş yapmıyor

Ahmet bey WhatsApp'dan kızla iletişime geçin yeni adres veriyor bende de site üç kere saldırıya uğradı dedi yeni adres gönderdi

Cansel

Bizde buna yazdık. Ama bu işte bir terslik var niye sürekli erteliyorlar ve niye sizin hesabınız kapandı

[email protected]

Cansel

Size hangi siteyi attı yazabilir misiniz size zahmet

Ahmet

Siz kendi sitenize girebiliyor musunuz

Cansel

Evet hala girebiliyoruz ama attığınız ekran görüntülerine baktım ikimizin sitesi farklı

Evet, Cansel hanım. Siteye giremiyorum

Cansel

Ya şu parayı çeken arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Herkes zor durumda hani empati mi kursanız lütfen

Ahmet

Site tamamen kaybolmuş durumda, hiçbir link çalışmıyor. Sunucuları kapatmışlar.

Cansel

Şimdi giremiyorsunuz değil mi hala?

İnşallah olumlu sonuçlanır

walmart-para-cekmeyi-nasil-yapabilirim-1.jpg
Cansel

Bizi bekleyen sonda o sanırım. Koraya ulaşamıyoruz cevap vermiyor. İnsanların bu şekilde mağduriyetlerinden faydalanmak karakter işi değil

Koray a ulaşamıyorum

Ahmet

Cansel hanım, evet o ekran bana ait. Direk mail den yazarsanız tüm detayları anlatırım. [email protected] veya [email protected]

Ahmet

Cansel hanım, ben de bugün sisteme giremiyorum.

Cansel

Evet Ahmet bey bizde aynı anlattığınız gibi yaşadık olayı. Siz şimdi sisteme hiç mi giremiyorsunuz. Biz dün yine maildeki temsilciye yazdık ve tüccar şirketin adını karalamaya çalışıyor bu yüzden sitedeki kazançlarınız ve yatırım kaynağınız geçici olarak silinebilir diyor

Ahmet

Cansel hanım, Koray bey bana bir mail adresi bulduğunu, bu adresi bulmak için para ödediğini, bu adrese yazmamı cevap beklememi söyledi. Adresten gelen cevapta, ekran görüntüsü ve sitenin linkini istediler. Verdim. Bunun üzerine sitenin kendilerine üye bir tüccarın olduğu ve yapılandırma yapılacaklarını, bunun içinde 1115 USDT yatırmamı istedi. Yatırdım. O zamandan beri Koray a ulaşamıyorum. Telefonuna bakmıyor, WhatsApp mesajlarına cevap vermiyor.

Cansel

Ve Koray beye ulaşabiliyor musunuz başınızdan geçenleri yazar mısınız size zahmet

Bu sizin ekranınız mı?

Ahmet

Ben, Koray Bey'in yönlendirmesi ile verdiği mail adresine mesaj yazdım. 18 Kasım da 1115 USD yatırdım. O zamandan beri bekliyorum. Bana hesabınızı geçici olarak silebiliriz diye bir cevap verilmedi. Dün giriş yaptığım üye iş yeri sitesine bu sabah itibarıyla giriş yapamıyorum.

Cansel

Kaç gündür bekliyorsunuz ve mailde size hesabınızı geçici olarak silebiliriz dediler mi bize dün öyle dediler

Cansel

Mailden dönüş yaptılar mı size Ahmet bey

Ahmet

Cansel hanım bana mail den ulaşabilir misiniz? [email protected]

Ramazan

Kesinlikle ödeme yapmaya devam etmeyin ödemeyi yapmama rağmen para yatmadı Koreli bir kız farklı bir numarayla WhatsApp'tan kandırıldığımı yazdı sonra platforma girmemi girdim ve bir anda gördüğüm para rakamlarını 111111111111 yaptı böyle bir platform olmadığını ve kandırıldığımı yazdı gönderdiğiniz paralar asla o platforma gitmiyor para sandığınız sadece rakamlardan ibaret gönderdiğiniz paralar direk yanıltıcıya gidiyor

Ahmet

Polis e ne diye şikayet ettin, polis seni nasıl yönlendirdi. Bana mail ile detaylı bilgi verebilir misin [email protected] benim mail adresim

Cansel

Koreli kız bize de yazdı maile yazdıktan sonra. Sisteme giriş yapmamızı parayı çekmemize yardım edeceğini söyledi hatta verginin 1/3ini ödeyeceğini söyledi ama dediğini yapmadık hala sisteme giriş yapabiliyoruz

Ramazan bey sizin girdiğiniz adres adı neydi adresi değiştiriyorlar bende bile 3 kere değişti

Sonrada platformu kilitliyorlar giremiyorsunuz

Cansel hanım şimdi de Salih bey paramı çektim diye yazmış sözde sizde bir gelişme var mı

Cansel

Bizde hala gelişme yok. Salih beyin attığı mail adresindeki temsilciyle konuştuk bizde ama hala bekletiyorlar verecekler mi onu da bilmiyoruz

Teşekkürler Cansel hanım sevinçli haberlerinizi bekliyoruz

Cansel

Kendilerini tanımıyorum onlar da bize yardımcı olmaya çalışıyor belli ki. Onun yaptığı gibi yaptık bizde her şeyi şimdi 3 iş günü içerisinde parayı vereceklerini söylediler. Eğer gerçekten alabilirsek buradan yazacağım ki diğer mağdur arkadaşlar da çekebilsin parasını. Başka türlü şimdi gidin paranızı çekin demem doğru olmaz herkesin üye olduğu site linki orijinal değil belli ki. En azından bizim için sonuç iyi olsa yatırın arkadaşlar derim yolu anlatırım kötü olsa yatırmayın daha fazla para kaybetmeyin derim

Cansel bir çözüme kavuştunmu

Cansel hanım vergiden sonra sipariş gecikme bedeli istemediğimi sizden vergiden sonra bende onu istedi

Girdiğimiz adresteki uygulamanın müşteri temsilcileri bile cevap yazmıyor artık ben bile bu şekilde kaldım

Ali

Salih'in verdiği adrese mesaj atmayı denedim böyle bir adres bulunmuyor dedi yollayamadım ben

Cansel

Salihin dediği mail adresine mesaj at. Durumunu izah et ve yapılandırma istediğini söyle yardımcı oluyorlar. Vergiyi verdikleri adrese atacaksın. İşte bizde bunu yaptık da 5 gün oldu doğru düzgün ses çıkmayınca korktuk.

Ali

[email protected] bana ulasirmisin bir Cansel bir çözüm bulan olursa ya da şöyle yapalım diyen birileri onlarda yazsın

Geçmiş olsun Mustafa haklı yani

Cansel

Onu da gerekli yerlere şikayet edeceğim zaten. İnsanın en zor durumundan faydalanmak karakter işi değil.

Tekrar çok geçmiş olsun ama vergide indirim yapmıyorlar bende eksik yatırdım ilk sonra kalanı da yatırın dedi uygulamanın verdiği adrese gönderdim inşallah yatırırlar ama sizin durum daha kotu Koray bey sizi yaniltmis bence

Cansel

Paribu'daki gibi okx uygulaması üzerinden gönderdik

Peki parayı nasıl gönderme yaptınız

Cansel

Uygulamadaki 1542 dolar dedi sözde şirketin kendi mail adresindeki temsilcisi de yapılandırma istediğimiz için indirim yaptı 1085 dolar olarak. Attık işte ama hala ses yok

Uygulamadaki müşteri temsilcisine yazınca aynı vergi borcu var diye mi yazıyor

Cansel

İşte bize bu Koray bey denen şahıs sözde şirketin mail adresini bulmuş bizi de yönlendirdi son ana kadar. Şimdi arıyoruz cevap vermiyor mail adresindeki temsilci de cevap vermiyor

Vergide aynı şarj edilir gibi yatırdım ben hatta Koreli kız tutarın büyük bir kısmına yardım etti sonra sipariş gecikme ücreti talep ettiler siz vergiyi nereye nasıl yatırdınız

Cansel

İşte bizde vergiyi ödedik ama buradaki bir şahıs tarafından sözde şirketin mail adresine diye vergiyi attık. Sipariş aldığımız sayfadaki müşteri hizmetleri de vergi yatırılmadı diyor. Ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz

Sonucu burda paylaşırsanız bize de yardım etmiş olursunuz ben vergiyi ödedim ama gecikme bedeli istiyor bu seferde

Cansel

Biz geciktirmedik ki hiç sadece vergi istediler ama bu durumumuzdan faydalandılar sanırım

İbrahim

Cansel vergi yatırdın kaç gün oldu

Cansel

Ya işte zoruma gidiyor bu kış vakti kendimizi boşu boşuna zora soktuk

Ali

Okumudsundur hemen hemen her yorumda varım ben illaki yazmissimdir her konuda şu ana kadar birisi bir tek sen ile iletişim kurdu neden,? Başka kimseyle bir iletişim kurmadı burada hepimizin konumu aynı o yüzden inanma o kadar keşke al paranı ama zor hepimizin hayali tabii ki almamız ama olmuyor

Cansel

İşte bu tedirgin ediyor beni de. Son ana kadar yanımızda olan adam şimdi niye cevap vermiyor

Ali

Kimse cevap vermiyor ki Cansel temsilci bile konuşmuyor hatta

Cansel

Çünkü ne bizi yönlendiren bu sayfada paramı çekebildim diyen adam cevap veriyor ne de sözde mail adresindeki temsilci cevap veriyor

Cansel

İşte Perşembe yatırdık bugün salı. Hafta sonu iş günü sayılmaz diye onu da saymazsak yarın yatması lazım ama umudumuz kalmadı

Rıdvan
Rıdvan

Kaç defa oynadınız acaba bilgi verir misiniz

Ali

Bir defa para aldım ondan sonra hep yatırdım para alabileceğim diye sonra yatırdığım paraları alabilmek ümidiyle tekrar yatırdım görevi bitirmek için görevi bitirdim bu seferde vergi dedi kaldık hepimiz gibi kısacası bu

Ali

Cansel bir yolunu bulabildin mi

Ali

Evet Koreli kızla hala sohbet ediyorum

Ali bey Koreli kızla irtibat kuruyormusunuz daha

Cansel

Ya dediğim gibi adam sözde yardım ediyordu. Bizde inandık.

Ali

İkinci kez geçmiş olsun sana o zaman keşke yatırmasaydın bir yolu varsa para yatırmadan dışarıdan olmalı bu iş çünkü bunlar sürekli istediği para yatırmam zaten aynı seyide yapmışsın para kolay kazanılmıyor gerçekten yazık o paralara

Cansel

Evet sözde şirketin kendi mail adresini attı yazdık konuştuk bu süreçte de hep yanımızda oldu ama kaç gündür arıyoruz açmıyor mesajlara dönmüyor sözde şirketin mail adresinden de dönüş yapmıyorlar. Vergiyi yatırdık oraya ama ses seda yok hala

Ali

Koray nasıl yardımcı oldu peki sana paranı yatır mi dedi

Cansel

Ya yorumlarda Koray diye biri var o yardımcı oldu bize ama çekebilecek miyiz bilmiyorum. Biz şirketten haber bekliyoruz ama Koray bey de ortadan kayboldu insan şüphelenmiyor değil

Ali

Çünkü bir çıkış yolunu bulamadım aramadığım yer kalmadı benim hiçbir sonuç elde edemiyorum

Ali

İnşallah çekersin Cansel ama sanmıyorum yazık vallahi yatan paralara zarar etmeye ettik bu işten de neresinden dönersek kar bizim için

Cansel

Vergiyi yatırdık mail atacaklar ondan sonra parayı çekebilirsiniz dediler. İçinizden mail yoluyla ulaşıp çeken var mı parasını

Cansel son durum nedir acaba vergiden sonra ürün gecikme bedeli istiyor siz cekebildinizmi acaba

Ali

İnşallah Cansel sevindirici haberlerini bekliyoruz inşallah

Cansel

Evet buldum sonuç alırsam herkesle paylaşacağım arkadaşlar

Aydin
Aydin

Para çekme şifrenizi değiştirin ilk girişte otomatik olarak bütün şifre aynı oluyor ve sizi yönlendiren sizden şifrenizi saklicam sizin için diyerek sizden alıyor. Ya görevi tamamlarken ya da önceden değiştirin ve bunu söylemeyin.

Ali

Değiştirince ne oluyor paramızı geri cekebilecekmiyiz den bir şey deneyeceğim demiştin olumlu oldu mu sonuç

Ramazan

Walmart değil bu sahte bir site. Paranızı kaptırmak isterseniz yatırabilirsiniz. Bunun dışında bu parayı alamazsınız. Walmart Trendyol gibi bir alışveriş sitesi. Bu site walmart'ın logosunu çalmış ve çakma bir site hapmış

Recep
Recep

Ben yardımcı olurum çok kolay

Yardımcı olacakmışın kardeşim

Ahmet

Recep bey sizden yardım istiyorum

Ahmet

Recep Bey, lütfen yardımcı olur musunuz

Ahmet

Hepimiz mağduruz, hepimiz bir şeyler kaybetti. Söyle zararımızı kurtaralım.

Yöntemini söyle, herkes öğrensin

Ali

Recep nasıl yapacağız bir tarif bir yol tarif edecekmisin

Ali

Nasıl yardımcı olacaksın kardeşim kolaysa eğer bizim de bir sürü paramız gitti bizim isimizi de çözebilir misin

Cansel

Tamam yardımcı olabilecekseniz Gmail adresimi atabilirim

Ahmet

Nasıl oluyor, bir yardımcı olsanız çok iyi olur

İşiniz zor yatırmayın

Ayhan
24 Mart 2024 17:06
Walmart Benden Vergi Talep Edildi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 18:09

Fırat