Serkan sonuçtan memnun değil

W Collection Optimum Outlet Mağazası Personellerinin Müşteriye Olan İlgisizliği

27 Nisan 2024 00:24

Sayın Yetkili,

Uzun süre önce de bu mağaza ile ilgili benzer bir şikayette bulunmuştum. Bu sefer şikayetimi bu kanaldan iletmeye ihtiyaç duydum. 26.04.2024 tarihinde, saat 21.00'de Optimum Outlet Vakko mağazanızdan W Collection markanıza ait M400315710 kodlu ürünü beğendim. Tezgahtar hanımefendiye ürünün 40 beden olduğunu ve büyük bedeninin olup olmadığını sorduğumda, olmadığını ve sadece reyonda kalan ürünlerin bulunduğunu söyledi. İnternetten Vakkorama sitesine girdim ve 41 ve 42 bedenlerin hangi mağazalarda stokta olduğunu araştırdığımda, bulunduğum Optimum Outlet mağazasında stokta olduğunu gördüm. Bu durumu tezgahtar beyefendiye gösterdim. Kendisi hanımefendiye durumu iletti. Tezgahtar hanımefendi ısrarla ürünün olmadığını söyledi. Beyefendi, internette stokta olduğunu gördüğümüz için depoya bakmasını önerdi. Zaten o sırada benden önce ilgilendiği müşteri de reyonda olmayan bir bedeni sorduğu için depoya o ürüne de bakmak üzere indi. Bu sırada başka bir gömlek daha beğendim. XXL beden olduğunu ve L bedeninin mağaza stoğunda olduğunu internetten gördüm. Durumu beyefendiye ilettim ve depodaki hanımefendiye ürünün görselini mesaj atarak bakmasını rica etti. İlk gömleğin bedeni bulunamadı ancak ikinci gömleğin bedeni bulundu ve o gömleği satın aldım. Mağazadan çıkarken kasa personeline, bu ürünün burada stokta gözüktüğünü ve Pazartesi'ye kadar kontrol etme durumlarının olup olmadığını, geçerken alabileceğimi sordum. Bana tezgahtarlarla görüşmem gerektiğini söyledi. Mağazadan ayrıldım ancak aklım ilk gömlekte kalmıştı ve dönüp 40 bedenini denemek istedim. Mağazaya geri dönüp 40 bedenini denedim. Kabinden çıktığımda boyun iyi olduğunu ancak kalıbın biraz dar geldiğini hissettim. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Tezgahtar beyefendi, kalıbın çok güzel olduğunu, omuzların tam oturduğunu ve terzinin tam bana göre yaptığını söyleyerek, etiketi kesip üzerimde kalmasını önerdi ve bu şekilde satışını yaptı. Mağazadan ayrıldıktan yaklaşık 5 dakika sonra kendisi beni arayarak, 'Burada bir torba daha vardı, siz mi aldınız?' diye sordu. Ben de, 'Zaten ikinci gömleği üstümden çıkarmadan satın aldım, ikinci bir torbalık işim olmadı ki torbayı alayım,' dedim. Vakko ismine bu tür davranışlar gerçekten yakışmıyor. Müşteri bir ürün sorduğunda stok kontrolü yapılmalı, getirtilebiliyorsa getirilmeli, getirilemiyorsa müşteri stok olan mağazaya yönlendirilmeli. O sırada mağazanın ilgili bölümünde iki personel ve 2-3 müşteri vardı. Mağaza yoğun değildi. Yoğun olsa durumu anlayışla karşılayacağımı belirtmek isterim.

27 Nisan 2024 00:12

Kelime sayısını aştığımdan devam ediyorum: reyonlarda aslında her gömlekten bir beden konulacağına diğer bedenleri koyabilecek kadar kapasite de mevcut o mağazada. Gömleğin 41 bedeni alsaydım benim için daha iyi olacaktı.

29 Nisan 2024 15:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli W Collection Dostu, Geri bildiriminizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. W Collection’a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz Saygılarımızla, W Collection Müşteri İlişkileri

13 Mayıs 2024 01:59

Pelin Hanım geri dönüş yaptı. Fakat dönüş yaptığı gün yurt dışına çıkmam sebebiyle buraya yazamadım. Özürlerini diledi kendisi sağ olsun ama özür dilerken de hata yapmaya devam etti açıkçası. Yazdığım metni sözlü olarak anlatmamı rica etti anlattım. Bu durumda ilgilenmeme durumu yok anladığım kadarıyla tarzında bir cümle kurdu. Bende kendisine ilgilenme durumu nerede diye sordum. Reyona bakan benim ürünü bulup beğenen benim. Bedeni olmaması sebebiyle bu ürünlerin bedenleri yok sadece reyondaki ürünler var yanıtını aldıktan sonra ürünü internetten stoğunu kontrol edince mağaza stoğunda olduğunu görüp söyledikten sonra halen olmadığı iddia edilmiştir depoya gidilip 2 üründen biri bulunamamıştır. Reyondaki personelden ilgi göremeyince kasa personeline Cuma günü mağazadaydım. Pazartesi gününe kadar kontrol etme imkanları olup olmadığını bulunursa öğleden sonra geçerken alabileceğimi söylediğimde. Olumlu bir yanıt alamadığımı belirttim. İlgi aşaması şurada sadece gömlek üzerine çok güzel oldu terzi siparişle böyle dikemez gömleği direk böyle üzerinizde alın değiştirmeyin aşaması haricinde görmedim. Pazartesi günü bu şikayetimden sonra Pelin Hanım aradığında Depomuz çok karışıktı kusura bakmayın ürünü bulduk isterseniz mail order ile hemen ödeyip alabilirsiniz diyor. Sizi mağdur ettik bekletelim gelip alın demekte yok direk ödeyin alın istediğinizi cümlesini anlıyorum burada. Cuma günü üzerimdeyken çok güzel oldu üzerinize hiç değiştirmeyin diyerek etiketini kesip satılan gömleğin büyüğünü tekrardan satmaya çalışıyorlar. Mail order ile ödeyip bir daha mağazaya gelene kadar. Kredi kartı ile internetten de alırdım fakat yurt dışına çıkacağım için o kadar vaktim yoktu benim. O kadar beğendiğim gömleği sadece o gün giydim 1.5 saat giydim, giymedim diyebilirim. Bu tavırlarınızdan dolayı gömlekten de markanızdan da tiksinir hale geldim. Vakko ürün üretimi olarak evet kaliteli bir marka evet ama müşteri yönetimi açısından bir o kadar da kötü bir firma.

13 Mayıs 2024 11:23

Deniz sonuçtan memnun

25 Aralık 2024 10:31
"İlginiz ve çözümünüz için teşekkür ederim."
Vakko'dan Beklenen Hizmet: Kayıp Gömlek Ve İletişim Sorunları
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
25 Haziran 2025 16:21
Bilgin sonuçtan çok memnun

Bilgin
07 Ağustos 2025 18:54
"Vakko müşteri memnuniyeti çizgisinden ödün vermediğini göstererek merkezden durumla ilgili özür içeren telefon aldım. Üründe defo olması kaynaklı %20 indirim tanımladılar. Teşekkürler..."
Vakko Defolu Ceket ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
vakko-defolu-ceket-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-magduriyeti-2.jpg