İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Thermomix TM6: İade Sürecinde Hayal Kırıklığı

İlhami
12 Aralık 2024 22:04

Vorwerk firmasının Thermomix tm6 ürününü 29/11/2024 tarihinde sipariş verdik. 05/12/2024 tarihinde elimize ulaştı. Bu ürünü bir satış danışmanı referansıyla aldık ve iyi bir marka olduğuna inanıp araştırmadan aldık ne yazık ki. Ürünü açıp kurulumunu yaptık. Başka türlü zaten kullanılmıyor. Sonra bu makinenin en büyük özelliklerinden olan övüle övüle yere göğe sığdırılamayan Cookido tarif programı olmadan doğru düzgün bir işe yaramadığını anladık. Cihaz üzerinde bu hesabımızı açtık ve neler olduğuna bakmak istedik. Doğal olarak. Çokta mantıklı gelmedi açıkça, hal böyle olunca iade etmek istedik. 09/12/2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturuldu ve gerekli birim size dönüş yapacak dendi. 3 gün sonra WhatsApp`dan müşteri temsilcisi yazdı. Ürünü açıp açmadığımızı, cihazın herhangi bir gıda ve su ile teması olup olmadığını cookido hesabını cihaz üzerinde açıp açmadığımızı sordu bende; cihazı açıp kurulumunu yaptığımızı, cihazın su ve gıda ile teması olmadığını ve cookido hesabını açtığımızı söyledim bunun üzerine iade alamayacaklarını cihaz üzerinde hesap açıldığı için kişileştirilmiş bir cihaz olduğunu öne sürdüler. Hesap cihaza kurulmadan önce açılmıştı zaten sipariş verdikten sonra açılmış deneme olarak görünüyordu. Cihaza kurmakla cihazın kişileştirilmesi çok fazla anlamsız geldi, nitekim hesaptan çıkış yapılabiliyor ve cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde zaten hesap kapalı geliyor. Bu cihaz tamamen kişiye özel olsa anlarımda böyle yaparak insanları mağdur ediyorlar. Ucuz bir ürün değil ve iyi bir marka olduklarını söylüyorlar ama satış sonrası hizmetleri ve sorun çözümleri gerçekten çok kötü. Markadan istediğim ürünü "iade zamanını doldurmadan" iade almaları.

13 Aralık 2024 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba İlhami Bey, Ekibimiz konuyla ilgili sizinle iletişime geçerek destek veriyor olacaklar. Saygılarımızla,

İlhami
15 Aralık 2024 12:20

Cevap verme tarihinizin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı.

15 Aralık 2024 22:47

Sait

İade edebildiniz mi?

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Vorwerk Thermomix TM6 İade Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Seda
17 Nisan 00:11

Thermomix TM6 Arızasında 45 Gündür Bilgi Alamıyoruz, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Davut
20 Haziran 17:50