Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC40 Su Sızıntısı Ve Servis Sorunları

Aynur
28 Kasım 2024 21:10

Volvo XC40 2022 ve hala garantisi devam etmekte olan aracım, ilahi bir sebeple su aldı. Sadece şoför koltuğunun alt kısmı. Araca en son benzin istasyonunda dışına su tutup silecek suyunu doldurmuştum ve sonrasında yaklaşık bir hafta aracı kullanmadım. Suyu görünce sileceklerde sorun oluştu ve suyu içeri verdi diye düşündüm çünkü silecekler çalışmadı. Direkt Volvo İzmit Akgün Oto'ya gittim. Sileceklerle alakası olmadığı söylendi. Aracın altını komple söküp kurutma yapacaklarını, koltuk vs. çıkarılacağı ve kurutma sonrası temizlik ve hasar tespit yapılıp bir sorun varsa giderilip araç teslim edilecek dendi. Tabi su neden aldığı belli değil diye ücretli başlıyoruz, durumuna göre değişebilir dendi. 18.11.2024'te servise teslim ettim. 25.11.2024'te arayıp son durumu sorduğumda kurutma bitmek üzere, temizlik ve kontroller sonrası 27.11.2024 Çarşamba teslim etmeyi planladıklarını söylediler. 27.11.2024 saat 11.06'da arandım, aracımın hazır olduğu ve yıkamaya verileceği, ne zaman geleceğim soruldu. 12:00'den sonra gelebileceğimi söyledim. Sileceklere bakıldı mı dedim, evet dediler. Saat 14:00 gibi yine arandım, bir saate geliyorum dedim. Arkadaşlarının son anda silecekleri tekrar kontrol ederken arka sileceğin çalışmadığını fark ettiklerini ama ben gidene kadar biteceğini söylediler. Saat 15:20 gibi servise gittim, aracın kaputu, kapıları açık ve yukarıda, hala hazır olmadığını gördüm. Biraz bekleyin, son kontrol var dendi. Sonra tekrar yanıma gelip sileceklerin koltuk altındaki sigortalarının oksitlendiğini, değişmesi gerektiğini söylediler. Araç hazırdı hani, bunu şimdi mi gördünüz dedim, son anda tekrar bakarken görmüşler. Ama isterseniz aracı şu an alın, müsait bir zamanda getirirsiniz değiştiririz dediler. Değiştirin, öyle alacağım dedim. Ve bugün 2.11.2024 akşamüstü arandım. Aracımın altındaki kablolar vs. komple oksitlendiğini söylediler ve bana 126.000 TL gibi masrafı olduğu söylendi. Dün aracı teslim edecektiniz, şimdi mi söylüyorsunuz bunu dedim, son anda vs. gördük dediler. Ben aracı o halde alıp kullansaydım başıma acaba neler gelecekti? Resmen benim ve ailemin hayatına kast edeceklerdi. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim, eğer Volvo bu durumun arkasında durmazsa yalan bir markaymış. Volvo diye almıştım, umarım herkesin bildiği kalitesinin yalan olmadığını bu problemimi çözerek gösterir.

Halime sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Garantili Ve Kullanım Hatası Olmayan Aracına Sahip Çıkmadı

Halime
29 Ocak 2024 00:05
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Motor Arıza Şikayeti

06 Kasım 2023 11:18