Salih sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan Diferansiyel Problemi

06 Ağustos 2023 18:23

2016 model Tiguan 2.0 4*4 araç sahibiyiz. Aracın 2016 senesinden bu zamana kadar tüm bakımları serviste yapılmıştır. Son 120 bin km ağır bakımı Doğuş Oto Kartal da yapıldığında tüm her şeyinin değiştiği belirtilmişti. Bir sonraki bakımın için km dolmadığı halde Volkswagen Avek servisine gidip 131 bin km bakımları genel bakımlarını yaptırdığımızda aracın arka tarafından ses geldiğini belirttiğimizde, herhangi bir problem olmadığını ve lastik sesi denilip geçilmesi üzerine 5 bin km yol yaptığımızda ses artmaya başladı.

Daha sonra dışarıda bir servise aracı gösterdiğimizde aracın arka difransiyelinden sesin geldiğini ve servise gidip göstermemiz gerektiğini söyledi. Daha sonra aracı Kartal Doğuş otoya getirdiğimizde aracın difransiyelinin değişmesi gerektiğini belirttiler. Burada 120 bin km bakımlarında yağı değiştirilen difransiyelin bozulmasında nasıl bir hata yapmış olabiliriz? Bu aracın bu kadar servise her gittiğinde ses geliyor diye kayıt açılması üzerine nasıl bu ses anlaşılamaz gerçekten anlamıyorum. Bu konuda Volkswagen yetkililerinden yardım beklemekteyim. Aracım şu an Volkswagen Doğuş Oto servisindedir.

Fatih

Hocam ne ödediniz bu değişim için?

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Volkswagen Tiguan’da Süreğen Arızalar Ve Çözüm Eksikliği

Recep
05 Eylül 21:50
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Mayıs 2024 15:11