Volkswagen Servis Rezaletliği Konusu

Bilgehan
04 Ağustos 2024 02:51

Eşimin aracını bu bahsedilen servise getirdim, aracı servise bıraktık ve ailece geldik. Aracınız bitti diye aradılar; geldik aracımızı servisten aldık. Kastamonu'ya geldik, aracın kliması çalışmıyor. Köyümüze giderken aracın sunroof'undan takır tukur ses geldiğini duyduk. Aracımızın direksiyon koruma kılıfı ve vites topuz koruma kılıfının araçta olmadığını gördük. Aracımızı sıfır aldık ve garantisi devam eden bir araç. Markası da Taigo, 37 ACB 610. Sıfır aracın arka stoplarına toz ve sinekler giriyor ve girmiş haliyle gösterdik. Dediler ki; araç kaplama yapılmış biz bir şey yapamayız. Amenna dedik, normalde kaplamayla da uzaktan yakından en ufak bir alakası da yok ama; yaklaşımları iyi olmadığı için eyvallah dedik. Aracın kliması çalışmıyor, bize dediler ki siz bozmuşsunuzdur. Dedik ki; direksiyon ve vites topuzu koruma kılıflarımız yok; burada unutulmuştur kaç kuruşluk bir şey. Biz size sıfır araç tahsis ettik, sunroof'u da söylemedim, çünkü yaklaşımları tamamen kendilerini düşünen tarzda. Böyle insanlara bir şey söylemeye gerek görmedik. Şimdi diyorum ki, orada benimle konuşan terbiye almamış kişiler var. Bu tür kişilerle konuşmaktansa Ankara Doğuş'u aradım, anında ilgilenildi ve Ankara'ya gittik problemlerimiz çözüldü, sunroof hariç ama o da çözülecek. Buraya yazmamın sebebi, gerçekten ama gerçekten bizim gibi başka insanların mağdur olmaması. Servis kaliteleri çok düşük, dikkat sıfır. Aracınızı sağlam teslim edip bozuk olarak alma şansınız çok fazla. Tavsiyemiz kesinlikle Çorum Ahlatçı Volkswagen servisine araçlarınızı getirmeyin. He şu var, gittiğiniz alanda karşılamalar konuşmalar çok güzel; ama iş ve belirli kişilerin tavırları tamamen negatif. Ben kendim esnafım, eşim de öğretmen. Gerçekten şaşırdık. Daha yazamadığım bir sürü konu daha var ama; ana hatlarıyla ifade etmeye çalıştım. Biz mağdur olduk. Geçti gitti, başkaları mağdur olmasınlar diye buraya ifade ettik. C********* K***, Kastamonu Merkez.

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Zaman Ve Maddi Mağduriyetim Giderilmesi

10 Temmuz 2024 14:36
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Taigo'da EPC Sorunu Ve Güven Kaybı

02 Nisan 2025 19:22
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 21:06
Doğuş Oto Esenyurt Volkswagen
Onur sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 21:15