Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Otomobilimdeki Güvenlik Sorunları Ve Çözüm Arayışım

28 Eylül 2024 11:07

Merhabalar,
Diyarbakır Dicle otomotivden 01.07.2024 itibariyle Volkswagen Caddy marka bir otomobil satın aldım. Aracım henüz 165 km'ye ulaşmıştı ki sorunlar yaşamaya başladım. Başta çocuk kilidi uyarısı verdi hemen akabinde multimedya ekranı kapandı. Konuyla ilgili servisle görüştüm ve aracı servise bıraktım. Aracım 5 gün serviste kaldı ve yazılımını güncellediklerini belirterek otomobilimi teslim ettiler. 2 bin km sonra ailemle şehirler arası yolda şehir halinde otomobil aniden frenleme yapıp motor kendini kapattı ve yol ortasında durdu. Bu durum takdir edersiniz ki ölümlü bir kazaya sebep olabilir. Otomobili çekiciyle servise çektik. Bu defa 15 gün serviste kaldı. Otomobil de ppf kaplama olduğu için sensör hatası olduğunu belirttiler. (Bu arada belirtmek isterim ki ppf kaplamayı servis anlaşmalı bir noktada yaptım.) Serviste sensörün olduğu ppf kaplamayı söktüler ve aracımı teslim ettiler. Tahmin edeceğiniz üzere sorun bitmedi. Aracım 4 bin km'de iken yine ekran ve emniyet kemeri uyarısı, tahrik uyarısı verdi. Aracı tekrar servise çektik ve 15 gündür araç serviste, Servis parça değişeceğini belirtti. Aracı alalı 90 gün olmadı ve bunun 35 günü otomobil serviste kaldı. Benim bu anlamda talebim otomobilin değiştirilmesi üzerine oldu.
Dicle otomotivle yaptığım görüşmelerden sonuç alamadığım gibi serviste aynı hatayla servise gelen farklı otomobiller olduğunu da gördüm. Dicle otomotivden çözüm bulamayınca Doğuş otomotivle iletişime geçtim ve otomobilin C** güvenliğimi tehlikeye soktuğunu defalarca belirttim ama maalesef Doğuş Otomotivde sattığı ürünün arkasında durmadı.
Sorunla ilgili önerileri ve tavırlarına ayrıca roman yazılır. Bir bayi düşün bu tarz bir sorun için aracınızı değişelim demek yerine ikinci el olarak satalım diyor.
Sizlerin aracılığıyla otomobilimin değişmesini tekrar rica ediyorum.

Enes sonuçtan memnun değil

21 Ocak 2025 17:06
Golf 8.5 Model Araçta Sürekli Sorunlar Yaşıyorum
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen'de Teslimat Ve Hizmet Sorunları

13 Aralık 2024 19:15
Volkswagen'de Teslimat Ve Hizmet Sorunları

21 Temmuz 2025 15:26
Volkswagen Tiguan'da Tekrarlayan Sensör Arızası Ve Servis Mağduriyeti
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Caddy Araç Sos Acil Yardım Sistemi Hatası

Bülent