Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen'de Teslimat Ve Hizmet Sorunları

Volkswagen'de Teslimat Ve Hizmet Sorunları
13 Aralık 2024 19:15

Volkswagen şikayet
1- Araç kesinlikle son kontrolleri yapılmadan teslim edildi. 2- Araç ilk gün yolda kaldı (15 km yapmadan). Servisi arayıp aracın çalışmadığını söylediğimde, bana torpidoda bir numara olduğu, yol yardım desteği ya da çekici ile servise getirmem gerektiği söylendi. Ben de bu teklifi kabul etmedim. Bunun üzerine servis çalışanına yönlendirildim. Aracın yanından anahtar ile birlikte 5 dakika ayrılmam tavsiye edildi ve daha sonra araç çalışır çalışmaz servise tekrar gittiğimde yazılım güncellemesi yapıldı ve aküsü dolduruldu.
3- Araca PPF kaplama yapılsın istedim ve yine Volkswagen Otokur bayinde kurumsal ve kaliteli olsun diyerek anlaştık. Önce tavanı ve tamponları yapamadıklarını, onun dışındaki her yeri yapacaklarını söylediler. Daha sonra aracı teslim aldıktan bir saat sonra park halinde iken bisikletli bir çocuk elinde kuş kafesi benzeri bir cisim ile araca hafif şekilde vuruyor (videosu mevcut) ve PPF kaplı olan sol arka kapıda çizikler meydana geliyor. Bunun üzerine bayiye gittiğim zaman olası bir şey olduğu söyleniyor. Ancak sizlerin de bildiği gibi bu kaplama bu tarz çiziklerden korunmak için yapılan bir işlemdir (bu mağduriyetim için değer kaybı talep ediyorum).
4- Ayrıca bunun vermiş olduğu güvensizlik ile aracı tekrar kontrol edip dolaştığımda, PPF kaplanacak denilen parçalardan da malzemeden kaçınıp kaplama yapılamadığı tarafımdan fark edilmiş olup, bayi muhataplarına bildirilmiş olup aldığım cevap çok şaşırtıcı bir şekilde "unutulmuş, kusura bakmayın" dendi. Ayrıca PPF işçiliği çok kötüydü. Bunların hepsini göz önünde bulundurarak aracıma takılan PPF'nin sökülmesini talep ettim ve yine servis elemanları vesilesi ile PPF malzemesi yine kötü bir işçilik ile sökülürken kaportada kılcal çizikler meydana geldiğini fark ettim. Ayrıca ön kaput üstünde bir parçanın kötü ve baştan savma bir işçilik ile sökülmediğini gördüm ve kendim çıkarttım (videosu mevcut, yetkili müdüre ve satış danışmanına yolladım).
5- Ayrıca PPF ile beraber aracın orijinal olan arka camlarına uygun şekilde ön şoför ve ön yolcu kapı otomatik camları arka camlar ile aynı tonda film çekilecekti ancak başka bir renk çekilerek yine söyledikleri ile çeliştiler.
6- Yine daha önce söylediğim gibi aracın kesinlikle kontrollerinin sağlanmadığını aşağıda belirttiğim maddelerde de belirtmek isterim. Kapı içi tıpaları takılmamış. Ayrıca çok şaşırtıcı bir şekilde ana ekran arkasındaki torpido kapağının da takılı olmadığı görülmüş ve yetkililere de göstermiş bulunmaktayım.

profile profile
Orçun
Orçun
23 Aralık 2024 22:24

Genel merkezden durum üzerine arandım durumu tekrar anlattım ve başka bir yerde yaptırdığım ppf ile kendi yaptıkları ppf i dayanıklılık testine sokabileceğimi ben şu anki kullandığım ppf yi araç üstünde çizebileceğimi ve servisin de kullanmış olduğu ppf yi galerilerinde herhangi bir arabaya uygulayıp çizmelerini talep ettim ve reddedildim bunun üzerine güvenmediğiniz bir malı neden bana sattınız o halde dediğimde ise bir cevap alamadım

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Golf Style Etsi Sıfır, Kusurlu Araçta Elektronik Arızalar

04 Eylül 2024 22:02

Servis Sonrası Ön Camda Oluşan Çatlak Ve İlgisiz Yaklaşım

03 Haziran 2025 23:25
Bursa sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Barla Filo Araç Alımı ( Bursa )

11 Temmuz 2024 16:01

Volkswagen Polo Sıfır Kilometre Direksiyon Arızası