Onur sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Caddy'de Bitmeyen Sorunlar Ve Garanti Krizi

14 Aralık 2024 11:20

2022 Mayıs ayında 6009 km'de Volkswagen Caddy Life paket araç aldım. İlk bakımını (garanti bakımı) Antalya Alvin yetkili serviste yaptırdım. Bakım esnasında park sensörünün devreden çıktığını, teybin Bluetooth'ta ses sorunu yaptığını ve hoparlörden gürültülü, boğuk ses geldiğini belirttim. Yazılımdan kaynaklandığı söylendi ve sorun giderildi. Ancak 2 hafta sonra hava yastığı uyarısı geldi. Servise tekrar gittim, yazılım ve koltuğa örttüğüm örtü ile ilgili olduğu söylendi. Tekrar götürdüm, hava yastığı sistemi garantiden değiştirildiği belirtildi. Aracın ön tarafında tamponda çizik olduğunu fark ettim, bizde olmadı ama getirin, boyarız dendi. 2 hafta sonra götürdüm, taşınacağız dendi. Taşınıldıktan sonra 30.000 bakımına götürdüm, boya hizmete girmedi dendi. Geçen hafta motor uyarı ışığı yandı, aracı tekrar götürdüm. Bilmem hangi şalterin değişmesi gerektiği söylendi ve arabanın garantisi bittiği için 6500 TL talep edildi. Bu arada servis danışmanı işi bırakmış, bizim vurma işinden bilgimiz yok dendi. 3 gündür serviste araç. Bunu almak için 16.000 km'de Connect sattım, sırf Volkswagen diye aldım ama bu araç pişmanlık.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Caddy Life Araçta Motor Problemi Ve Yüksek Maliyet

21 Kasım 2024 23:16
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Avek Yağ Sensör Arızası Garanti Kapsamıyor

29 Kasım 2023 14:21

18 Aralık 2023 13:49
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen 2021 Caddy Turbo Arızası

Ramazan
07 Ağustos 2023 22:05
Vahit sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:26