Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Caddy Life Araçta Motor Problemi Ve Yüksek Maliyet

21 Kasım 2024 23:16

2021 model Caddy Life 60.000 km'deki aracım seyir halinde giderken motor bölümü patlattı ve servis yeni motor takılması gerektiğini söyledi. 514.000 TL masraf çıkardılar. Garantisi bittiği için hiçbir şey yapamadım. Arkadaşlar, bu yeni Caddy pişmanlıktır. Aynı problemi yaşayanlar var, sorunlu araçlar.

Hayriye

Ben satamıyorum çünkü motor takmışlar ama ruhsata işli değil motorun üzerine numara yazmışlar ama yasal işlemleri yaptık yazdıkları halde yapmamışlar.

Hayriye

Geçmiş olsun yeni T-Cross araba garantisi devam ederken serviste iznim onayım olmadan motor değişti onunda ruhsat ve tescil işlemleri garanti kapsamından yapıldı yazıyor ama yapılmamış. Bende bir yılı aşkın kalite kontrolsüz Tüvtürk ve ruhsat olmadan mağdur şekilde mahkemeliğim. Madem bu motorlar kusurlu neden geri çağırma olmadı. Yurt dışında geri çağırmalar yapılmış ve özür dileyip. Bize git mahkemeye ver ya da balyozu vur parçala dediler ilk seçenek mantıklı geldi

Yusuf
Yusuf

İnanın bende çok mağdur oldum wolkvagenden servis hiçbir masrafı karşılamayacağını söyledi bana ve 514.000 TL masraf çıkardı aracımı motoru bozuk bir şekilde satmak zorunda kaldım 350.000 TL zararına verdim birçok kisi mağdur benim ve zinin gibi kusurlu motorlar üretilmiş 2021 den sonrası

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Caddy'de Bitmeyen Sorunlar Ve Garanti Krizi

14 Aralık 2024 11:20