Vivo V29 Lite İle Rehber Silinmesi Ve İade Sorunu

Vivo V29 Lite İle Rehber Silinmesi Ve İade Sorunu
Fatih
11 Kasım 2024 12:22

Media Markt'tan 26.10.2024 tarihinde aldığım Vivo V29 Lite cep telefonu kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra eski telefondan aktardığım tüm rehberimi sildi! Bunun yanı sıra henüz 1 haftalık olmasına rağmen uygulamalara girerken görselde gözüktüğü gibi hatalı bir şekilde sekmeler açıyordu! Tüm rehberimin silinmesine karşın yeni eklediğim numaralarda birkaç gün sonra silindi! Telefonun kusurlu olduğunu anladığım için bizzat KVK ya götürdüm ve henüz 14 gün dolmadan iade talebinde bulundum. 1 gün sonra tarafıma gelen mesajda telefonun onarıldığı ve yazılımının güncellendiği söylendi. 10 günlük telefonun nesini onarıyorsunuz? Ben bunun tekrarlamayacağını nereden bilebilirim? İadenin Vivo tarafından kabul edilmediği söylendi ve telefonu aldığım Media Markt'a geri götürdüm. Onlar da tekrardan KVK ya göndereceklerini söylüyorlar. Asla bu telefonu kabul etmiyorum ve ücret iademi istiyorum. Hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu ayıplı ürün yüzünden hem işimden gücümden izin almak zorunda kaldım, hem yıllardır var olan rehberimden oldum. Bu mağduriyeti güncelleme yaparak mı karşılıyorsunuz? İademi alana kadar asla bu işin peşini bırakmayacağım. Vivo KVK Media Markt hiçbir şekilde ürününün arkasında durmuyor.

profile profile profile

Berkant