Emre sonuçtan hiç memnun değil

V-care Akıllı Klozetin Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Emre
12 Aralık 2024 14:22

Evde hasta olduğundan kolaylık olsun diye düşünerek aldığım V-care akıllı klozet 2 seneyi doldurmasına 1.5 ay kala bozuldu. Taharet musluğunun motoru arızalıydı ve değişmesi gerekiyordu. 2.5 ay boyunca parçanın getirilmesi ve değişimin yapılması için defalarca müşteri hizmetleri ve yetkili servisle konuştum. Yurt dışından geldiği için uzun sürdüğü söylendi ama parçanın geldiği ve fabrikada kargolanmayı beklediği bana telefonla haber verildikten sonra kargoya verilmesi bile 2 hafta sürdü. 2.5 aylık uğraşın sonunda parça değiştirildi. Ancak servis elemanınız gittikten birkaç saat sonra kullanmayı denediğimizde alarm vermeye başladı. Işıkları yanıp sönüyor, sesli bir alarm veriyor, su kesik kesik ve soğuk geliyor. Servisi arayıp durumu anlattığımda kendileri parçayı taktıklarında sorun olmadığı için kendileriyle alakalı bir durum olmadığını söylediler. Ben 2 yıldır bu aleti kullandığımı ve hiç böyle bir durumla karşılaşmadığımı parça değişiminden sonra bunun olduğunu söylediğimde fabrikayla görüşüp bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Bunun üzerinden 3-4 gün geçmesine rağmen geri dönüş yapılmayınca ben kendilerini aradım. Şu an fabrikada sayım yapıldığı ve yılbaşına kadar maillere dönüş yapmadıklarını yine de tekrar mail göndereceklerini söylediler. Şu anda durum bu. Aylardır tuvalet düzgün çalışmıyor ve ben güvenilir bir marka diye düşünüp Vitra aldığıma gerçekten pişman oldum.

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
17 Ocak 2025 16:08
Fethi sonuçtan memnun

Fethi
18 Aralık 2023 16:31
"Sorumun giderilmesinin zaman alması tabi ki üzücü. Ancak soruna sahip çıkıp giderilmesi markayı tercih etme sebebimiz oluyor.  Teşekkürler..."
Vitra Klozet Değişimi Yapamadı
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
02 Eylül 2024 11:21
Vitra Akıllı Klozet Kalitesi

Ercan
18 Aralık 2023 10:37
Vitra Mı? Bir Daha Asla
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Vitra V-Care Klozetlerde Yaygın Taharet Musluğu Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Çiğdem
27 Ağustos 2025 18:18