Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Vitale Hastanesi Yüzünden Ölümlerden Döndüm

16 Mayıs 2024 09:51

08.05.2024 tarihinde hastanede doğum yaptım. Lafta VIP odada kaldığım söylenmesine rağmen, odanın temizliği ve ilgi alaka yetersizdi. Lavaboya yetişemeyip odayı kirlettiğimde eşim temizlemek zorunda kaldı. Sabahları sadece bir kez paspas yapıldı ve daha sonra temizlik için kimse gelmedi. Hemşireleri çağırdığımda yarım saat sonra geliyorlardı. Lohusa yemeği olarak kuru fasulye getirildi ve annemin itirazı üzerine, bir gün öncesinin refakatçi yemeği olan musakka sunuldu. Bu da lohusa yemeği olmadığı halde verildi. Çocuğum sarılık tedavisi için mavi ışık altında yatarken, cihazın durumunu kontrol eden olmadı. Ağrı kesici istediğimde ise taburcu edildikleri için yapamayacaklarını, acil servise inmem gerektiğini söylediler. Şu an enfeksiyon kapmış durumdayım ve randevuma gitmedim. Ne doktorum ne de hastane tarafından 'neden gelmediniz' diye soran oldu. Doktoruma mesaj attığımda ise iki gün sonra ancak cevap alabiliyorum. Pansuman veya ilaç verilmedi. Hastaneye ödediğimiz yaklaşık 30-40 milyar lira karşılığında hizmet alamadık ve hala daha fazla para talep ediyorlar. Şikayetlerimi dile getirdiğimde sadece dinlenip, bir kağıda yazıldı. Pansuman veya ücretsiz muayene teklif edilmedi. Para iadesi yapılacağı söylendi ancak henüz gerçekleşmedi. Elimdeki fotoğraflar ve kayıtlarla birlikte CİMER'e ve Sağlık Bakanlığı'na şikayette bulunacağım. Doğum için ödediğim paranın en azından yarısını iade almak istiyorum çünkü sizden sonra başka bir hastaneye gidip orada da tedavi için ödeme yapmak zorunda kaldım.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Vitale Hastanesi Pişmanlıktır

05 Ağustos 2024 14:14

Avcılar Hospital Hastanede Skandal Tedavi

20 Ekim 2024 07:31
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Hemşirelerinin İlgisizliği Ve Hastane Deneyimi

07 Mart 2025 23:22