Sibel sonuçtan çok memnun

Visam Rezervuar İç Takımı Arızası

10 Ağustos 2024 12:49
Sibel'in Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilileri çok ilgili. Arızalı ürün yerine yenisini gönderip nasıl takılacağı konusunda da bilgilendirme yapıldı. Ürünün elime ulaşıp ulaşmadığını ve Ürünün çalışıp çalışmadığını teyit etmek için arandım. Firmanın ilgili oluşundan ve ürünlerinin arkasında duruşundan çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.”

2 Temmuz 2024 tarihinde Trendyol'dan V&E Concept satıcısından Visam marka klozet rezervuar iç takımı satın aldım. Henüz 1 ay kullanmama rağmen klozete su boşaltma düğmesi tutukluk yapıyor ve su boşaltma işlemini yapmıyor. Visam markasına ve Trendyol'a güvenerek aldım fakat sorun yaşadım. Üstelik ürünü tekrar satin alsam bile yenisini takmak için yine usta maliyetim oluşacak. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 09:17

Rıfat sonuçtan çok memnun

Visam Klozet Rezervuarında Sürekli Tutukluk Sorunu

Rıfat
05 Şubat 2025 21:46
"Şikayetim sonrası firma temsilcisi Çağlar Bey aradı sorunu dinledikten sonra yeni parçayı ücretsiz kargo ile adresime göndereceğini belirtti. Visam ve Çağlar Beye teşekkür ederim"
Visam Klozet Rezervuarında Sürekli Tutukluk Sorunu
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Visam Klozet İç Takımı

Hüseyin
15 Temmuz 2024 12:45
"Markanın ne kadar değerli olduğunu her daim malının arkasında olduklarını basit bir örnekle benim sayemde şikayet var sayfasına gösterdiler teşekkür ederim kendilerine"