Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Sigorta Bilgilendirmesi Ve Kesintili Çıkış Sorunu

19 Kasım 2024 12:10

2023 yılında ViennaLife Sigorta'dan dövize endeksli ödüllü birikim hayat sigortası yaptırdım. Kendilerine özellikle çıkmak istediğimde kesinti olacak bir sigorta yaptırmak istemediğimi belirttim çünkü zaten kesintili bir döviz sigortam vardı. Ben ve iki arkadaşıma bölge müdürü ve sigortacı arkadaş kesinlikle böyle bir kesinti olmayacağını, istediğimiz zaman ana paramızı kesintisiz alabileceğimizi söylemesine rağmen bugün kesintili bir şekilde çıkış işlemi yapıyorum, ancak 5 yıl sonra kesintisiz ayrılabileceğimi öğreniyorum. Sigortacım ise 3 haftadır bana geri dönüş yapacak, bekliyorum. Güvenip hiçbir şey imzalamayın, tamamen yanıltmaca başka bir şey değil.

19 Kasım 2024 13:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

25 Kasım 2024 10:46

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılarak, size telefon aracılığıyla bilgilendirme sağlanmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Sevim
Sevim
29 Kasım 2024 14:09

Çözüm dediğiniz şey ''bilgi verilmemiş olsa dahi nasıl olsa imzalamışsınız yapacak bir şey yok'' demek ise evet çözdünüz

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 12:41

Viennalife'tan Aldığım Dövize Endeksli Ödüllü Birikim Hayat Sigortası İle İlgili Şikayetim

29 Eylül 2023 12:25
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Viennalife Emeklilik Ve Hayat %20 Paramı Kesti!

02 Ağustos 2024 16:44

Vienna Life Pişmanlıktır