Vienna Life Hak Mağduriyeti

Vienna Life Hak Mağduriyeti
23 Mayıs 2024 16:187.070

23 Mayıs 2023 te girdiğim Vienna Life sigortasına tam 1 yıl sonra paramın tamamını alarak çıkabileceğim söylendiği için girmiştim. Yine de ilk ay dolmadan çıkacakken beni üye yapan 3 kişi yanıma gelerek kariyerlerinin zora gireceğini söyleyip iyi niyetli duygularımı kullandılar. Ve beni kalmaya vicdanımla oynayıp ikna ettiler. Şu an da paramda muazzam bir kesinti yaparak alabileceğim söyleniyor. Birikimim 4500 dolar iken alabileceğim miktarın 3100 dolar olduğunu söylüyorlar. Bu yapılan kişilerin üzerinden haksız kazanç sağlayıp mağdur etmektir. Buradaki yazılan her bir şikayeti ciddiye alın. Bu kandırmacadan mesafenizi koruyun. Görsele de bana WhatsApp tan atılan yıl yıl alınabilecek ödeme tablosunu yükledim. 1 yıl dolduktan sonra kayıpsız alınabildiği görselde görünüyor. Ama anlatılan bu olmasına rağmen vermiyorlar.

1 Destek
23 Mayıs 2024 16:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Ali
24 Mayıs 2024 14:36

Dönüş sağlanmadı! Görseli inceleyin vergi sonrası dahil orada 3 parametre var. Benim örnek yatırdığım tutar ve en son alacağım tutarın bir göstergesi olarak oluşturulmuş tablo. Yatırdığım tutar ile alacağım tutar arasında hiçbir kesinti görünmüyor. Ben bu şekilde giriş yaptım ve şu an hiçbir kesinti olmadan çıkış yapmak istiyorum.

Ali
29 Mayıs 2024 14:45

Danışmanlarına kesinlikle güveneyim demeyin. Ses kaydı da olmadığı için kanıtlayamıyorsunuz. Olay tam orada başlıyor. Şikayetimi de olumsuz olarak değerlendirdiler. Baştan böyle bir işe girmeyin, paranızı güvenilir yerlerde biriktirin.

29 Mayıs 2024 15:10

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılmış olup, herhangi bir hatalı ya da eksik bilgilendirme tespit edilmemiştir. Konu hakkında size bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Viennalife'tan Aldığım Dövize Endeksli Ödüllü Birikim Hayat Sigortası İle İlgili Şikayetim

29 Eylül 2023 12:2512.647

2022 Eylül ayında Viennalife'de çalışan bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dövize Endeksli Ödüllü Birikim Hayat Sigortası poli...

1 Destek1 Yorum

Hayat Sigortasında Beklenmedik Kesinti Şoku

1 Aralık 2024 12:1030.274

15 Kasım 2023 tarihinde Vienalife'dan 70 dolar ile hayat sigortası yaptırdım. 12 ay boyunca ödemeleri yaptım ve 12 ayın ...

4 Destek6 Yorum

Viennalife Emeklilik Ve Hayat  Mağduruyum!

ViennalifeEmeklilik Ve Hayat  Mağduruyum!

Soner
Viennalife Emeklilik Ve Hayat Hiçbir Sorunu Çözmüyorlar Sadece Oyalama Taktiği!

ViennalifeEmeklilik Ve Hayat Hiçbir Sorunu Çözmüyorlar Sadece Oyalama Taktiği!

İlhan
Viennalife Emeklilik Ve Hayat Haksız Yer Kur Farkı Stopajı