Moon sonuçtan hiç memnun değil

Dercos Vichy Dandruff Saçlarımı Döktü

29 Kasım 2023 23:01

Dercos Vichy Anti Dandruff şampuan saçlarımı döktü. Buram buram saçlarım dökülüyor ve asla durduramadım. 4 aydan beri yoğun bir saç dökülmesi yaşamaktayım. Saçlarımı yarıya indi resmen. Gereğinin yapılmasını istiyorum. İçeriğinin bir an önce incelenmesini talep ediyorum.

30 Kasım 2023 17:16 (Şikayetten 18 saat sonra)

Yorumlar (13)

Ömer

Peki abi şampuanı kullandıktan kaç ay sonra fark edip önlem almaya başladın PRP ve mezoterapi için çok bekledin mi

Ömer

Abi Instagram’ın ya da WhatsApp in varsa eklesene oradan detaylı konuşalım Instagram ismim omerberkegokoglu

Ömer

Sen şampuanı kaç kez kullandın kaç hafta kaç ay ben sadece 1 duşta kullandım inşallah seninki gibi olmaz cevap verir misin

Ömer

Abi bana yanıt girmişsin ona cevap yazıyorum ben kullanalı 2 hafta oldu direkt mezoterapiye başladım sen kaç kez kullandın ne kadar sürdü PRP mezoterapi ise yaradı mi yanıt verirsen sevinirim

Moon

Ben şampuanı bir ay falan kullanmışımdır önce saç dökülemmi normal sanıyordum sonradan fark edince bıraktım hemen. Mezoterapi PRP benim saç çıkışımı sağladı ama dökülmemi çok etkilememişti gibi hatırlıyorum 3 seans falan uaptırmıştım. Doktorum en azından 8 seans sonrasında etkisi görülür falan diyordu. Ama bu durum kişiden kişiye göre değişir bence

Ömer

Abi son durum nedir düzeldi mi saçın, aynı durumu yaşıyorum 1 duşta kullandım döktüğünü anladığım an direkt bıraktım hayatımda böyle bir dökülme görmedim

Moon

Dökülmeniz ne kadar süredir devam ediyor? Benim bayağı bir sürmüştü her şeyi denedim PRP mezoterapi farklı farklı saçlarıma kürler uyguladım. Dökülmesi azaldı mı anlayamadım ama doktorum dökülme için takviye yazdı onu kullanıyorum o biraz daha toparlıyor diyebilirim

Mehlika

Dökülmeniz durdu mu ne kadar sürede düzeldi lütfen cevap verebilir misiniz teşekkür ederim

Mehlika

Yani bu işlemleri yaptırmadan zamanla durmaz mı bir de siz şampuanın hepsini mi kullandınız teşekkür ederim cevaplarsanız çok sevinirim

Moon

Merhaba Mehlika Hanım, ben önce vücuduma hacamat yaptırdım ardından saçlarıma mezoterapi ve PRP yaptırdım. O şekilde saçlarımı geri kazanmaya çalışıyorum inşallah.

Sümeyye
Sümeyye

Dökülmeye çözüm bulabildin mi :(

Moon

Merhaba dökülmeniz durdu mu?

Moon

Hayır maalesef, çok fazla doktorlara gittim ama çözüm bulamadım. Sonunda sünnetimiz olan hacematı yaptırdım inşallah şifa olacak

Hilal
16 Temmuz 2023 01:00
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Arife
25 Ocak 2024 13:23