Dercos Vichy Dandruff Saçlarımı Döktü

Moon
Moon
29 Kasım 2023 23:0119.408

Dercos Vichy Anti Dandruff şampuan saçlarımı döktü. Buram buram saçlarım dökülüyor ve asla durduramadım. 4 aydan beri yoğun bir saç dökülmesi yaşamaktayım. Saçlarımı yarıya indi resmen. Gereğinin yapılmasını istiyorum. İçeriğinin bir an önce incelenmesini talep ediyorum.

30 Kasım 2023 17:16 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz; Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Siz değerli müşterilerimizin önerileri, bize yol göstermekte ve gelişimimize değerli katkılar sağlamaktadır. Ürünlerimizle ilgili yapılan görüşmeye istinaden; konuyla ilgili tüm açıklamalar tarafınıza yapılmıştır. Vichy markasına olan güven ve sadakatinizin uzun yıllar devamını temenni ediyoruz. Saygılarımızla Vichy Tüketici Danışma Hattı

Yorumlar(13)

9 Mart 2025 21:54

Peki abi şampuanı kullandıktan kaç ay sonra fark edip önlem almaya başladın PRP ve mezoterapi için çok bekledin mi

9 Mart 2025 21:43

Abi Instagram’ın ya da WhatsApp in varsa eklesene oradan detaylı konuşalım Instagram ismim omerberkegokoglu

9 Mart 2025 21:31

Sen şampuanı kaç kez kullandın kaç hafta kaç ay ben sadece 1 duşta kullandım inşallah seninki gibi olmaz cevap verir misin

9 Mart 2025 21:25

Abi bana yanıt girmişsin ona cevap yazıyorum ben kullanalı 2 hafta oldu direkt mezoterapiye başladım sen kaç kez kullandın ne kadar sürdü PRP mezoterapi ise yaradı mi yanıt verirsen sevinirim

8 Mart 2025 04:08

Abi son durum nedir düzeldi mi saçın, aynı durumu yaşıyorum 1 duşta kullandım döktüğünü anladığım an direkt bıraktım hayatımda böyle bir dökülme görmedim

Mehlika
Mehlika
11 Ekim 2024 19:48

Dökülmeniz durdu mu ne kadar sürede düzeldi lütfen cevap verebilir misiniz teşekkür ederim

Sümeyye

Vichy Dercos Denti Solution Şampuan Saç Dökülmesi Sorunu

Hilal
Hilal
16 Temmuz 2023 01:0014.854

Dercos Denti Solution şampuanını testerını deneyip almıştım ancak saçımı inanılmaz bir şekilde döktü. Saçlarım yarıya in...

1 Destek1 Yorum

Arife
Arife
25 Ocak 2024 13:2329.370

Saçlarım ince telli ve zayıf olduğu için gittiğim doktor tavsiyesi üzerine Vichy Dercos anti hair loss şampuanını kullan...

2 Destek1 Yorum

Dercos Vichy Dermatoloji Ürünü

Neslihan
Neslihan
1 Ekim 2023 17:3628.021

Derkos Vichy dökülme karşıtı Şampuan aldım egzama ve kepek için kepek saçlarımda daha çok oldu. Dökülmeyen saçlarım şimd...

2 Destek1 Yorum

Vichy Dercos Şampuan Orijinalliği