Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Litvanya'da Geçici Oturma İzni İçin Randevu Almada Sorun VFS Global

Litvanya'da Geçici Oturma İzni İçin Randevu Almada Sorun VFS Global
Abdullah
28 Haziran 2024 14:57

Ben yaklaşık bir süredir Litvanya için geçici oturum izni almaya çalışan, Litvanya'da Kauno Üniversitesi'nden kabul almış ve okul ödeneğini dahi ödemiş bir öğrenciyim. Tek sıkıntım, geçici oturum izni alırken bilgilerimi doğru girmiş olmama rağmen 'please ENTER valid details' (lütfen geçerli bilgi giriniz) diye bir uyarı alıyorum ve randevu var olarak gözükmesine rağmen randevu aşamasına geçemiyorum. VFS destek hattını ne zaman arasam bana ya farklı bir tarayıcıdan girmem, gizli sekmeden bakmam söyleniyor ya da elçiliğe yönlendiriliyorum. Elçiliğe danıştığımda ise kendilerinin yapacak bir şeyi olmadığını, bunun sorumlusunun tamamen vfsglobal olduğunu söylüyorlar. Denemediğim bir yol kalmadı fakat hâlâ aynı yanıtı alıyorum. Okulum 30 Ağustos'ta başlıyor ve randevu almak ile uğraşırken bu kadar kısıtlı bir vaktim kaldı, umutlarım tükeniyor. Sorunuma ciddi bir çözüm istiyorum. Psikolojik olarak çok yoruldum.

02 Temmuz 2024 09:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Alperen

Merhaba, üstünden epey zaman geçmesine rağmen yorum attığım için kusura bakmayın. Bahar döneminde erasmus için Litvanya'ya gideceğim ve aynı sorunu alıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Angbeen

Merhaba bu sorunu çözebildiniz mi? Şu anda aynı sorunla karşı karşıyayım. Ama hiçbir çözüm bulamıyorum 😔 ben de KTÜ'ye gidiyorum

VFS Global Geçici Oturum İzni Başvuru Sorunu

Burçak
17 Haziran 2024 11:07
VFS Global Geçici Oturum İzni Başvuru Sorunu

VFS Global Vize Randevu Sistemi Erasmus Hayallerimi Yıkıyor

18 Aralık 2024 11:46
Nisa sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 15:44
"Geri dönüşünüz ve yardımınız için teşekkürler."