Selim sonuçtan hiç memnun değil

Vestfrost Vestel Çamaşır Makinesi Arıza

09 Şubat 2024 16:41

2023 yılına girmeden Aralık ayında Vestel marka Westfrost 10 kg çamaşır makinesi satın aldım. Üç ay geçtikten sonra makine, banyoda hareket etmeye başladı. Servis geldiğinde herhangi bir sorun olmadığını söyledi ancak sorun devam etti. Daha sonra makine, sabunlu ve yüksek sesle çalışmaya başladı. Servis tekrar geldi, makineyi aldı ve atölyeye götürdü. Benim bilgim dışında ayaklarını değiştirmişler. Bir ay sonra makine yine hareket etmeye başladı ve kapak camını kırdı. Gelen Büyükçekmece Vestel servisi, kapak kırıldıysa bundan ne olacağını söyledi. Sonunda, ben değişim talep ettim. Servis geldi ve makinenin sorunlu olduğunu kabul etti. İki gün sonra yine geldiler ve sorunlu olduğunu, ses ve hareket sorunu olduğunu tekrarladılar. İki gün sonra servis yine geldi ve makineyi açıp inceledikten sonra amortisörlerin bozulduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Eğer makinenin amortisörleri bozuksa, dört ay önce atölyede herhangi bir sorunu olmadığı söylenerek bana geri verilmesini anlayamıyorum. Ben kesinlikle makinenin değişimini talep ediyorum ve tamiratı kabul etmiyorum.

Gülfem
20 Temmuz 2023 14:50
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Aralık 2023 22:09

İsmail
06 Nisan 2024 14:27
Vestel Marka Çamaşır Makinesi
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 10Kg Çamaşır Makinesi Olduğu Yerde Yürüme Titreme Sıkma Sorunu

Yasin