Veni Vidi Göz Hastaneleri Pendik Şubesi Pişmanlığı

28 Mayıs 2024 23:09

Veni Vidi Göz Hastaneleri Pendik Şubesinde No Touch Laser ameliyatı oldum. Olmaz olaydım. Normalde korneam ince ve göz numaralarım yüksek olduğundan ameliyat olmaya korkuyordum. Dr. H... T**** hiçbir sıkıntı olmayacağını, rahatlıkla ameliyat yapabileceğini ve gözlük ile lensten daha net ve iyi bir görüşe sahip olacağımı vaat etti. Ben de güvenip ameliyat oldum. Ameliyattan 1.5 ay sonra tam iyileşmemişken, görüşümde aşırı bulanıklaşma oldu. Korkup hemen hastaneye gittim. Göz tansiyonu oluşmuş, ameliyat komplikasyonu dedi. Doktor ekstra damla verdi ve 1 ay sonra bu işten kurtulup düzeleceğini söyledi. 6 ay geçti. Ameliyatın üzerinden gözlerimde H*** sorun vardı; ne gözlükten ne lens kullanımından iyi görüyordum, çok saçma bir görüşüm vardı. Göz numaralarımı sorunca düşük dereceler söylüyordu doktor ve göz tansiyonu oluşması bizi geriletti, düzelecek diyordu. 9. ayda da düzelme olmayınca başka bir kuruma gittim. Doktoruma olan güvenimi yitirince orada doktorun söylediği göz numaralarından çok daha yüksek dereceler çıktı. Zaten görüş kalitesinin olmamasından da bunu tahmin ediyordum. Kuruma şikayette bulunup doktordan randevu aldım. Doktorum klasik oyalama lafları ile göz tansiyonumun yükseldiğini ve derecelerin ondan dolayı yükseldiğini söyledi. Oysaki bana göz tansiyonumu düzelttiğini, öyle bir sorunum kalmadığını söylemişti. Üzerine, peki ne olacak, görüşüm düzelecek mi dediğimde bana verdiği cevap, daha kötü olmazsa iyi oldu, dedi. O kadar yalan söylemesine ve gerçekleri söylememesine rağmen bir doktor olarak bunu söyledi. Üzerine, bir de Ataşehir Veni Vidi Göz Hastanesinden başka bir doktora sevk etti. Başından atmak ve gerçekleri söylemeye çekindiği için ben de gittim Ataşehir şubesine. Oradaki doktor gerçekleri söyledi. Ameliyat sonrası gözümde kalıcı glokom hastalığı oluştu, üzerine iki gözümde de katarakt oluştu ve H*** gözlük kullanıyorum. Çözüm olarak da göz içi mercek ameliyatı önerildi, onun için de ameliyat bedeli çıkarıldı. Özetle boşu boşuna ameliyat oldum. Üzerine başka dertler eklendi ve kör bile olabilirdim. Bu kadar sorumsuzluk ve vurdumduymazlık olamaz, olmamalı. 14 ay geçti. Ameliyatın üzerinden maddi manevi çekmediğim sıkıntı kalmadı. Hakkımı helal etmiyorum. Şu an gözlükle bile iyi göremiyorum. Yazıklar olsun.

05 Haziran 2024 13:44 (Şikayetten 7 gün sonra)

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Çiğli Göz Hastahanesi. Operasyon Yaptırmadan Mutlaka Okuyun!

14 Haziran 2024 13:35
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu No Touch Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı

24 Aralık 2024 16:57
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

No Touch Lazer Sonrası Kalıcı Görme Sorunları Ve Hastaneden İlgisizlik

27 Temmuz 2025 19:12