Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Çiğli Göz Hastahanesi. Operasyon Yaptırmadan Mutlaka Okuyun!

14 Haziran 2024 13:3589.157

Gözlük kullanan bir insanım ve gözlüklerimden kurtulmak için, bulunduğumuz hafta içerisinde işlerimi organize ederek Kurban Bayramı tatilini 2 haftalık dinlenme süresi ile birleştirerek iş hayatımı etkilememek adına bir plan yaptım ve Veni Vidi Göz ile 444 0 481 numaralı telefondan iletişime geçtim. Görüşmede durumu aktardım ve bayram öncesi kampanya olduğunu, 28 bin TL ücret harici herhangi bir masraf olmadan bu işlemi yapabileceklerini belirttiler. Belirtilen bu ücretin içerisinde doktor muayenesi ve tekrar ölçümlerin dahil olup olmadığını sorduğumda herhangi bir ek ücret olmadan bu rakam ile ilerleyeceklerini söylediler. 14.06.2024 günü saat 16:30'a ameliyat, 13.06.2024 günü sabah 09:15'e kontrol muayenesi için randevu aldım.

Randevuya gittiğimde kapıda doktor muayenesi için yaklaşık 1.150 TL ücret talep edildi. Ameliyat olacağımı ve bu ücretin düşüleceğini söylediklerini ilettiğimde ameliyat birimi ile görüşmem istendi. Veni Vidi'nin kurumsal yapısına güvenerek ek bir görüşme yapmadan doktor muayenesine gittim. Doktor muayenesinde ölçümler tekrar kontrol edildi ve No Touch lazer yöntemi ile ameliyatın yapılabileceği bilgisi verildi. Ameliyat planlamak için G***** isimli hanımın yanına gittiğimde, kendisi ameliyat fiyatlarının değiştiğini, normalde 32 bin TL olduğunu, ameliyata ilave otolog serum takviyesinin gerekli olduğunu ve bunun ücretinin de 5 bin TL olduğunu, ama 3 bin TL'ye düşürebileceğini belirtti ve itirazlarım sonucunda toplamda 28 bin ameliyat + 3 bin TL serum ücreti olarak toplam 31 bin TL'lik bir bakiye çıkartıldı.

Muayene ücreti konusunda ameliyat ücretinden düşüleceğini belirttiğimde, G***** Hanım fiyatın arttığını ve yardımcı olmaya çalıştıklarını ama yöneticisine danışacağını söyledi. Daha sonra isminin G**** olduğunu belirttiği bir kişiyi aradı. Telefon konuşmasında karşı taraftan şu cümle kuruldu: "Fiyatı biraz daha yükselt, indirim yap istediğimiz yere getir." Bu cümleyi duyduktan sonra resmen bulunduğum yerde haksız muamele gördüğümü anladım.

Bu sebeple ameliyattan vazgeçtim ve başka bir merkez ile anlaşmak durumunda kaldım. Yaşadığım olumsuz durum dolayısıyla yaşadığım mağduriyet ve kurumsal olduğunu bildiğim Veni Vidi Göz Hastanelerinin bu tarz insanlarla çalışmaması gerektiği kanaatindeyim.

Yorumlar(6)

11 Mayıs 23:45

Merhaba sonrasında başvuruda bulunduğunuz yer için iletişim bilgileri paylaşırmısınız

12 Ocak 13:22

Merhaba Daha sonra hangi kurumla işlem yaptırdınız.

Hande
Benzer Şikayeti Var
26 Kasım 2024 12:06

Turkiye'de cerez dağıtır gibi göz ameliyatı yapılıyor. Ameliyat sonrası bakim çok kotu ve daha çok müdahale ve para almaya yönelik. Sorumluluk kabul etmiyor klinikler. Gözlerinize çok gerekmedikçe dokundurtmayın. Gözlükle yasayin. Ben akıllı lens taktırdım, Antalya şubede 1.5 yıl önce. Hayatim allak bulla oldu.

17 Kasım 2024 19:16

Merhaba daha sonra hangi hastanede ameliyat oldunuz memnun kaldınız mi ben de düşünüyorum da

Eki aç

Öne ÇıkanKonular