Vilayetler Evi Fiyat Bilgisi Yanlış Verildi!

22 Temmuz 2023 13:26

18.07.2023 tarihinde Ayvalık vilayetler evi'ne günlük giriş yaptığımızda memur olduğumuz için kişi başı 150 TL ödedik. Cumartesi günü misafirlerimiz geleceği için de resepsiyondaki arkadaşlara fiyat sorduk. Bize söylenen kamu personelinin yanında gelen misafirlerin de 150 TL ücretten faydalanabileceğiydi biz de bu şekilde bilgi verdik. 22.07.2023 tarihinde misafirlerimizle geldiğimizde bize bu fiyattan değil 250 TL ödememiz söylendi. Bu şekilde bilgi verilmediğini söylediğimizde bazen tolere edebiliyoruz ama şu an 250 TL ödemeniz gerekiyor diye söyledi resepsiyondaki p*** hanım. Bu şekilde fiyatların duruma göre değişmesi kabul edilebilir değil kural varsa 2 gün önce de aynıdır 2 gün sonra da. Bizi misafirlerimize mahcup ettiler. Yapılan muamele gösterilen tutum hiç hoş değil. Özetle kişiye göre, duruma göre muamele gösteriliyor. Fiyatların bu şekilde değişmesini misafirleri yanlış bilgilendirmelerini hiç yakıştıramadım.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Ve Hotels Ayvalık Resepsiyonistin Tutarsızlığı

06 Temmuz 2024 16:37
Özge sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 15:58
VE Hotels - Vilayetler Evi Ayvalık Oteli Personel Davranışları Üzerine Şikayet
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Ve Hotels - Vilayetler Evi Hijyen ve Soyunma Odası Eksiklikleri Ziyaretimizi Olumsuz Etkiledi

12 Ağustos 2025 13:48

24 Mart 2025 18:04