Yılmaz sonuçtan çok memnun

VavaCars Ağır Hasarlı Araç Satışı

26 Ekim 2023 10:29
Yılmaz'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

20.10.2023 tarihinde VavaCars'tan 2019 model Honda Civic bir araç aldım. Aracın hasar sorgusunu 5664 yaptığımda 40 bin normal hasar kayıtlı olduğu mesajı geldi. Aracın devrini alıp ruhsatımı sigortacıma attığım da beni şok eden gerçekle karşılaştım araç ağır hasar kayıtlı. Aynı saat içerisinde Maltepe vavacars araç deposuna geri döndüm ve araca kasko yapılamadığı ve pert kaydı olduğunu söyledim. Arkadaşlarda bu işlemin pazartesi günü olacağını ve aracın iadesini kabul edeceklerini araç için harcadığım 1350 TL de dahil aracın bedelinin tarafıma ödeneceğini söylediler. Aldığım Araç ağır hasarlı çıktı iadesini aldılar lakin araç için harcadığım ücreti ödemediler.

26 Ekim 2023 10:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)
26 Ekim 2023 12:52

Hala mağduriyetim giderilmedi

26 Ekim 2023 16:19

Şikayetim giderildi vavacars müşteri hizmetlerine ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla

26 Ekim 2023 16:21

Teşekkürler vavacars iyi niyetiniz ilgi ve alakanız için şükranlarımı sunuyorum

26 Ekim 2023 18:14

Teşekkürler

30 Ekim 2023 08:59

Şikayeti Çözüldü

Lütfen Yılmaz bey renk belirtin model ve km aynı iade ettiğiniz aracın rengi belirtin

Şikayeti Çözüldü

Yılmaz bey bende 2019 model Honda Civic RS 37666 km siyah renk aracı vava carsdan alacağım aynı hasar kaydı mevcut aynı araç mı lütfen bilgi verin teşekkür ederim

Yılmaz

Km ler benzer üstadım ama tam bilgi sahibi olamam sadece renk model ve km den

Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'tan Aldığım Araçta Sorun Yaşadım

Turgay
21 Temmuz 2023 15:07
Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 15:32
"Damla Hanım'a ve sonraki süreçte sürekli bilgi verip destek olan Gökhan Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum."
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ın Sattığı Araçların Arkasında Durmaması

18 Temmuz 2024 12:27