Vans Ayakkabı Espark Vans Mağazası Ayakkabı Garanti Red

Vans Ayakkabı Espark Vans Mağazası Ayakkabı Garanti Red
25 Mart 2024 16:16

Üç-dört hafta önce Eskişehir Espark Vans mağazasından bir çift Vans ayakkabı satın aldım. Üç-buçuk kez giydikten sonra ayakkabının yan tarafında açılma meydana geldi. Durumu hemen Espark Vans mağazasına bildirdim. Personel, bu sorunun daha önce de birçok kişinin başına geldiğini ve genellikle garanti kapsamında reddedildiğini ifade etti. Yeni aldığım ayakkabı birkaç kullanımda yırtıldı ve olası bir reddedilme ihtimali belirtildi. Bu durumdan dolayı firma ve iletişim sürecinden memnun kalmadım. Ayakkabıyı giyerken bağcıkların çözülmesi gerektiğini ve bu durumun kullanıcı hatası olarak değerlendirilebileceğini söylediler. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum ve gerekli mercilere şikayetimi ileteceğim.

Medine

Vans Knu Skool Modeli Ayakkabım Hem Sağlıksız Hem Kalitesiz Çıktı Espark AVM’deki Vans mağazasından yaklaşık 6-7 ay önce 4.000 TL’ye Knu Skool model bir ayakkabı satın aldım. Ancak ayakkabıdan hiç memnun kalmadım. Her giydiğimde çoraplarımı simsiyah yapıyor, neredeyse mahvolmuş durumdalar. Ayrıca ayakkabının iç tabanındaki keçe kısa sürede yırtıldı. Bu kadar yüksek fiyata satılan bir ürünün hem sağlıksız hem de bu kadar dayanıksız olması kabul edilemez. Üstelik ayakkabı oldukça rahatsız, giydiğim her seferde konforsuzluk yaşadım ve artık kullanmıyorum. Fiyatına ve markasına kesinlikle değmedi. Bu durumdan son derece şikayetçiyim ve yetkili kişilerden konuya dair bir dönüş ve çözüm talep ediyorum.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 14:39
Hasan sonuçtan memnun değil