Meral sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Yapmak İstedim Hem De Vakko! Fakat Hiç Yardımcı Olmadılar

18 Eylül 2024 15:50

2 gün önce Vakko'dan eşarp almak için girdik onları aldıktan sonra arkadaşım orayı çok beğendiği için bana parfüm hediye almış. Kutu hiç açılmamış 2 gün olmuş fakat benim her zaman ki kullandığım olmadığı için sadece numara değişikliği yapacaklardı. No 3 alınmış No 1 veya 2 ile değişecekti. Değişim yapamayız deyip kestirip attılar. Palladium Vakko çalışan 2 beyefendi yapamazsınız deyip kesip attılar konuyu. Madem böyle bir durum var neden alan kişiye bu bilgi verilmiyor. Zaten komple değişik bir ürün ile değişmiyor ki sadece hiç açılmamış kapalı kutuda sadece numara değişikliği. Nerede Vakko'nun koşulsuz müşteri memnuniyeti, ben ürünü açmışım 2 gün içinde gelip sadece her zaman ki kullandığım no yu almak istedim. Gerçekten inanılmaz bir şey o kadar para ödüyorsun aldığın hizmet bu mu? Siz parfüm alırken emin olun. Çok üzüldüm bu davranış için.

19 Ekim 2024 12:33

Hala Vakko'dan bir dönüş gelmedi alt tarafı açılmamış olan kokunun numarası değiştirecekler aramayı bırak bir mesaj ile dönüş yapmadılar. Bu kokunun 3 numarası az satılanmış 2 numarası daha çok satılıyormuş onun içinde sanırım hiç dönüş yapmıyorlar. Ben hala bir dönüş bir çözüm bekliyorum. Yapılacak olan sadece numara değişimi yapmaları. Her Mağaza açılmamış olanı değişim yapıyor siz neden? Ya da politikalarını baştan söylüyorlar. Siz hiçbir açıklama bile yapmadınız bilgi vermediniz sonra yok değiştiremeyiz deyip kestirip attınız.

Asude sonuçtan hiç memnun değil

Asude
20 Aralık 2023 14:18

Hasan
02 Ağustos 2024 20:15

İlkay
20 Şubat 2025 18:28
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
18 Şubat 2025 12:57