Vaillant Klima Fo Arızası

13 Haziran 2024 00:12

Ocak ayında takılan Vaillant klima F0 kodu veriyor. Çözüm merkezini aradım, servis gönderdiler. Servis, montaj hatası deyip gitti. Çözüm merkezini tekrar aradım. Servis montaj hatası olduğunu söyledi. Ne yapmam gerektiğini sordum ve şikayet kaydı oluşturuldu. Genel müdürlükten aranacağım söylendi ve denildiği gibi genel müdürlükten aradılar. Sorunu anlattım. Montaj yapan firmanın montaj hatası olamayacağını, montaj hatası olsa servisin klimayı açmayacağını, dolayısıyla böyle bir çıkmazda olduğumu anlattım. İlgileneceklerini söylediler fakat yine sorun çözülmedi. Tekrar çözüm merkezini aradım, sorunun çözülmediğini söyledim. Tekrar şikayet kaydı oluşturuldu, genel merkezden aranacağım söylendi. Genel merkezden arandım ve aynı şeyleri tekrar ettim. Servisin topu montaj hatası deyip bayiye attığını, bayinin de montaj hatası olamaz deyip servise topu attığını söyledim. Sorunla ilgileneceklerini söylediler ancak hala bu sıcaklarda klimayı kullanamıyorum. Çözüm merkezi ve genel müdürlükten aradığını söyleyen kişiler gayet ilgili ve anlayışlı ancak sorun hala çözülmedi. Birilerinin keyfi gelince sorun çözülecek anlaşılan. Böyle bir markanın sorunu çözememesi çok enteresan. Şimdi bir de bayram girecek, bir hafta sonra işlerimiz yoğundu falan. Allah yardımcımız olsun.

13 Haziran 2024 07:40 (Şikayetten 7 saat sonra)

Murat sonuçtan memnun

24 Ekim 2024 18:44
"Vaillant firmasi bana göre süreci yavaş isletsede çözüm surecinin işleyiş aşamasını kendileri daha iyi bilir sonuçtan birazda geç olsa değişim talebi onaylanıp sevk için yetkili firmaya gonderelicegi için memnunuz teşekkürler"
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Klima Sürekli Arızalanıyor, Değişim Süreci Sürüncemede Kaldı

Huseyin