Fikri sonuçtan çok memnun

Uyumsoft İzinsiz Ve Yasadışı Üyelik Başlatma.

25 Eylül 2024 14:57
Fikri'nin Teşekkür Mesajı
“Bu süreçte bizimle fazlasıyla ilgilenen ve çözümü hızlandıran Ali Yalçın beye çok teşekkür ediyorum kendisinin mütevazi ve çözüm odaklı yaklaşımı şirketinize olan aşırı önyargımızı azaltmıştır. Kendisi çok değerli bir yetkili onu kaybetmemeniz ümidiyle teşekkürler.”

Merhaba, araştırmalarımız sonucu e-fatura portalı için Uyumsoft firmasından fiyat teklifi istedik. İç Anadolu Bölge Satışçınız olarak D**** Bey'le görüşmelerimiz sonucu, Elektra ile uyumlu olduğunu ve bu hizmeti de ücretsiz sağlayacağını belirtti. Biz de buna istinaden süreci başlattık fakat sistemimize bağlanan arkadaşlar bu entegrasyonu yapamayacaklarını, masaüstü sürümü olduğu için Elektra ile görüşmem gerektiğini 3 farklı aramada deneyip dile getirdiler. Biz de buna istinaden iptalini talep ettik. 18.09.2024 tarihinde görüşmeler sonucu kapama işlemimiz başlayıp sonuçlandı. Fakat D**** Bey, hiçbir iznimiz ve talebimiz olmamasına rağmen kendi kafasına göre iptal işlemini durdurulmasını, bunu bizim talep ettiğimizi söyleyerek merkeze iletmiş. Hiçbir dahlimiz olmadan sözleşme hazırlayıp onaylamış ve tarafımıza fatura kesmiştir. Yasa dışı bir şekilde iznimiz ve onayımız alınmadan bu işlemler yapılmıştır. Bu konuda tarafınızca gerekli kapama işlemi ivedi şekilde yapılmadığı takdirde en kısa sürede yasal sürecimizi başlatacağımızı bildiririz. D**** Bey'le de görüşmemizde emrivaki konuşup 'mecbur ödeyeceksiniz' gibi ifadeler kullanılmış, dalga geçilmiştir. Firmanızın bu yetkilisi hakkında da şikayetçiyim. İsminizi ve markanızı bu şekilde karalamaktadır. Firma unvanımız Balka Grup Gıda İmalat San. Tic. Ltd. Şti.'dir.

26 Eylül 2024 09:05 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Yetkili, Talebiniz ile ilgili inceleme yapabilmek adına firmanıza ait unvan bilgisini, şahıs şirketi iseniz Ad-Soyad bilgisini iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Uyumsoft Bilgi Sistemleri

26 Eylül 2024 11:21

Firma unvanımız Balka Grup Gıda İmalat San. Tic. Ltd. Şti.'dir.

26 Eylül 2024 13:40

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede bilgi vereceğiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

02 Ekim 2024 13:17

Günler geçmesine rağmen ne arayan ne soran bilgi veren oldu. Bugünde dönüş sağlanmazsa yasal süreci başlatacağız hem GİB üzerinden hem savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.

04 Ekim 2024 14:45

Değerli Müşterimiz, Memnuniyetiniz bizim için önemlidir, Bildiriminize ilişkin sorununuz ilgili departmanlarımıza iletilerek çözümlenmiştir. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Uyumsoft Bilgi Sistemleri

08 Ekim 2024 12:13

08 Ekim 2024 13:07

Değerli Müşterimiz, Memnuniyetiniz bizim için önemlidir, Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Uyumsoft Bilgi Sistemleri

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Sözleşme Ve Taahhüt

12 Ağustos 2024 17:40