Uyumsoft Bilgi Sistemleri Sözleşme Ve Taahhüt

12 Ağustos 2024 17:40

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Firması'ndan 2 firmamız (Dervişoğlu) adına portal e-belge kullanımı için kontör satın aldık ve ödemeler aylık 100 adet ve 576 TL olarak anlaştık. Aşım olursa da 7,20 TL/adet olarak görüştük. 7 ay boyunca kullandık ve 07.08.2024 tarihinde fiyatların yüksek olduğu gerekçesi ile iptal ettirmek istediğimde, ilk görüşmemizde taahhüt kelimesi dahi geçmediği halde 1 yıllık taahhüdünüz var, bozarsanız 2.400 TL taahhüt bedeli çıkacak, ödemezseniz portalı kapatmayız, faturalarımızı da keseriz diye tehdit ettiler. Sözleşme imzaladığımızı öne sürdüler fakat sözleşmeler portal girişinde uzaktan bağlanarak kendileri tanımlama yaptıkları esnada malı mühürle yapıldığı için okumamıza fırsat vermeden 'şifre gir onayla, şifre gir onayla' diye hızlı hızlı portal tanımlamalarını yaptılar. Erp satan bir firma için bu, ticari ahlaka yakışmaz bir davranış.

13 Ağustos 2024 11:56 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede bilgi vereceğiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi https://www.uyumsoft.com/iletisim/ adresimizden iletebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

03 Eylül 2024 15:54

Sayın h****, Bildiriminize ilişkin olarak konu ilgili departmanımıza aktarılmış ve gerekli bilgiler tarafınıza iletilmiştir. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi https://www.uyumsoft.com/iletisim/ adresimizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Uyumsoft Bilgi Sistemleri

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Uyumsoft İzinsiz Sözleşme Yenileme Yapması Ve Yüksek Ücret

19 Eylül 2024 19:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Uyumsoft'un Otomatik Kontör Yükleme Mağduriyeti

03 Şubat 20:37
Uyumsoft'un Otomatik Kontör Yükleme Mağduriyeti
Selman sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 17:27

Uyumsoft Bilgi Sistemleri İle Yaşanan İletişim Ve Fiyatlandırma Sorunları