Ziraat Bankası genç kartımın limit artırım talebi uygulamada onaylandı mutlu oldum ama girip baktığımda kart limitim art...ırılmamış duruyor. Eski limiti gösteriyor sistem. Lütfen bu sorunun çözülmesini sağlayın t. C. 476*****772 tel 0505*****47. Limit artırımını yapın lütfen
Papara hesabım çalındı. Kötü insanların eline geçmiş olabilir 11 Nisan 2024 19:50 den beri giriş yapamıyorum. Bu saatten... itibaren yapılan işlemlerle alakam yoktur. Hesabımın kurtarılması veya kalıcı kapatılması için ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum t. C. ***896357** tel 0505****3247.
Ziraat bankasında kredi kartımın asgari ödemesini yapmadığım için harçlık avansım geçici olarak kapatıldı. Asgari ödemey...i şimdi yaptım ama harçlık avansı kullanamıyorum. T. C. 476*****772 mehmet A*******. Lütfen en kısa sürede bu hatayı düzeltip harçlık avansımı açtırın.
Merhaba, Denizbank kredi kartım pandemi zamanında işsiz kalıp ödeyemediğim borçlar nedeni ile bloke konuldu. İcra borçla...rını kapattım haciz kaldırma fek yazıları bankaya gitti. Ama kredi kartımdaki bloke kalkmadı. Lütfen kredi kartımdaki blokeyi kaldırır mısınız. Pandemiden kaynaklanan bir ekonomik ...