Usta Dönerci Dünden Kalan Tavuk Dürüm

08 Nisan 2024 01:13

Usta Dönerci normalde çok severim, eve sipariş verdiğimde keyifle yiyorum. Ama geçen aylarda Erzurum MNG AVM de bulunan usta dönerciden yediğim dürümü hiç beğenmemiştim üstelik çalışan kızları da çok kaba bulmuştum. O yüzden orada yemiyordum sadece eve sipariş veriyordum. Bugün dedim belki değişmişlerdir bir kere daha şans vereyim. Yemin ederim ki dünden kalmış dürüm verdiler. Biraz yedik sonra baktık kötü bir koku var bozulmuştur diye yemedik. Üstelik kasada kızlar turşu ister misiniz diye sordu evet dedik meğer +35 TL ymiş. Ekstra ücreti olduğunu Söylemeleri gerekiyordu. Çünkü hiçbir tavuk dönerci de turşu için ekstra ücret alınmıyor. Üstelik ketçap mayonez koymamışlardı, gidip istemek zorunda kaldım. Ekstra ücretli olan şeye (turşu) sanki fiyata dahilmiş gibi ister misiniz diye soruyor ama menüde var olan ketçap mayoneze ister misiniz diye bile sormadan koymuyorlar. Patates dubleks boy aldık içinde max 15 tane patates vardı... Her açıdan çok kötü bir yer bundan sonra ne eve sipariş veririm ne de orada gidip yerim. Erzurum MNG AVM deki usta dönercinin önünden geçmem. Tabi eğer tavuktan zehirlenip ölmezsem!

09 Nisan 2024 15:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Mart 2024 15:03
Usta Döner Soğuk Geç Gelen Yanlış Menü Ve İlgisiz Elemanlar