17 Mayıs 2024 12:16

Uşak Seramik bayisinden aldığım birinci kalite ürünler hatalı çıktı. Ürünler 45x45 ebatlarında yer fayansları ve köşelerde bombe ile ebat farklılıkları mevcut. İşi yapan usta, defolu ürün verdiklerini ve bunları yerleştirdikçe hataların ortaya çıktığını söyledi. Bir tarafı düzelttiğimde diğer tarafın tutmadığını ve ürünlerin çoğunun hatalı olduğunu ifade etti. Hatalı ürünler için aldığım bayi ile görüştüğümde beni Uşak Seramik yetkililerine yönlendirdiler. Yetkililer, ürünlerin fotoğraflarını ve kutu resimlerini istedi; ben de gönderdim. Kalite bölümüne ileteceklerini ve bu kodlu ürünü inceleteceklerini belirttiler. Gün içinde geri dönüş yapılacağını bildirdiler. Ancak gün içinde herhangi bir geri dönüş olmadı. Ustayı beklettiğim için, usta günlük ücretini talep etti ve sorunun kendisinden kaynaklanmadığını belirtti. Tekrar Uşak Seramik'i aradığımda, ürünün depodan çekilip inceleneceğini ve yasal olarak 2 milimetre civarında oynamaların olabileceğini söylediler. Ben de daha detaylı resimleri, düz bir zemin üzerinde çektiğim fotoğraflarla birlikte gönderdim. Ancak hâlâ bir geri dönüş olmadı. Bu ürünleri almadan önce Şikayetvar sitesine girip düşündüğüm farklı bir marka hakkında yorumları okuyup o markadan vazgeçmiş ve daha pahalı olmasına rağmen Uşak Seramik almıştım. Ancak endişe ettiğim her şeyi yaşadım. Aşağıda sorunlu ürünlerin resimlerini paylaşıyorum.

Uşak Seramik'ten Aldığım Fayansların Renk Sorunu

10 Temmuz 2024 21:06

Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

26 Temmuz 2025 18:23
Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bien Seramik Fayanslardaki Kalite Ve Düzlemsel Hatalar

29 Mayıs 2024 18:52