Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 21:42

Urban care saç bakım yağını aldım almaz olaydım. Saçlarım dalgalı olduğu için nemlensin diye aldım çok fazla bekletmememe rağmen asla saçımdan arındıramıyoruz kaç gündür rezil saçlarım!

Saçımıza bakım yapalım diye çuvalla para ödüyoruz olana bak! Herhangi bir saç kremi kullanıyorum saçlarım yumuşacık oluyor zaten, dedim ki bir de saç bakım yağı ile saç derimi besleyeyim!

Aferin bana, o ücreti koyup saçı bu hale getiren bir ürün üretiyorsunuz ya size diyecek laf yok. Çok öfkeliyim sinirliyim!

28 Temmuz 2023 09:48 (Şikayetten 12 saat sonra)
28 Temmuz 2023 17:40
Urban Care Saç Bakım Yağı

Öncelikle kendinizden çok emin cevap yazmışsınız ama sizin bahsettiğiniz ürün değil ki benim bahsettiğim? Hayatımda ilk defa saç bakımı yapmıyorum sevgili Urbancare? Daha iyi anlamanız için fotoğraf ekleyeyim de neyi nasıl kullanmam gerektiğini anlatıyorsunuz ben 33 yaşındayım okuma yazmam da mevcut. Ürün fotoğrafını aşağıya ekleyeceğim. Tekrar anlatayım; Ürünü saç diplerine uyguladım ve sadece yarım saat beklettim, kesinlikle saçımı ıslatmadan direkt şampuan uyguladım o şekilde durulamaya çalıştım asla çıkmadı ve hala saçımda ürün! Lütfen doğru algılayıp doğru yardımcı olmaya çalışın! Kesinlikle iade istiyorum!

28 Temmuz 2023 17:41

...

31 Temmuz 2023 11:47

Urbancare cevap vermeyi düşünüyor musunuz?

31 Temmuz 2023 15:11
31 Temmuz 2023 15:13

Kullanım talimatı doğrultusunda az miktarda sadece saç diplerime uygulayıp 1 saatten az süre bekletip su değdirmeden önce şampuanladım ama arınmadı. Şimdi mail atıyorum umarım gerçekten yardımcı olursunuz

Behiye

Merhabalar dilerseniz size yardımcı olmak isterim, Öncelikle bu ürün aşırı ağır bir ürün kesinlikle çok kullanılmamalı anladığıma göre sadece saç diplerinize uygulamışsınız bu ürün saç diplerine ve saç uçlarına hafif bir şekilde uygulanıyor maksimum 1 saat bekletilip şampuan ile durulanıyor, ürün saçınızdan çıkmadı ise Arap sabunu kullandınızmı, veya başka saç için bir sabun ile yıkayın saçınızı bayağı kurutuyor gibi hissettiriyor o yağlı histen kurtuluyorsunuz sonra ise saçı yumuşatması için saç maskesi vardı ondan kullandık kuzenime böylece kurtuldu yardımcı olduysam ne mutlu:)

Ezgi

Arap sabunu mu? Saçıma ızdırap çektirmek istemem yardım çabanız için teşekkürler.

Urban Care Saç Bakım Yağı Saçımı Yağlı Ve Kirli Gösterdi

Kübra
24 Temmuz 11:45
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Urban Care Saç Bakım Yağının Saçtan Arınmaması

Seda
10 Eylül 2023 22:30
Urban Care Saç Bakım Yağının Saçtan Arınmaması

Urban Care Hyaluronic Acid & Collagen Sıvı Kremi!

Aylin
16 Haziran 2023 11:45
Urban Care Hyaluronic Acid & Collagen Sıvı Kremi!