Sezer sonuçtan hiç memnun değil

UPS Türkiye'nin Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

UPS Türkiye'nin Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
10 Aralık 2024 17:59

Teknosa.com' dan satın aldığım ürün UPS kargoya verilmiş. UPS Türkiye takip yaptığımda 2 gündür Kırklareli'nde gözükmekte. UPS sitesinden şube kontrolü yaptım (https://www.ups.com/tr/tr/locations.page) Kırklareli merkezde şubesi yok, Lüleburgaz ilçesinde şube var, muhtemelen orada bekletiliyor ve gönderi durumunu kontrol ettiğimde: "Bu paket için şu anda hedef adrese hizmetimiz yok. / Teslimatınız bir sonraki iş günü için yeniden planlandı." yazmaktadır.

UPS müşteri hizmetlerini aradım, bu adrese gönderim sağlayamayacaklarını söylediler (Adres: Çakıllı Beldesi / Vize / Kırklareli). Bu adrese Yurtiçi, Aras, MNG, PTT gibi kargo firmaları gelmektedir, adres güzergah olarak ters dağ başında bir köy değildir, neden UPS buraya gelmiyor? Madem bu adrese teslimat yapmıyorlar, Teknosa mağazasından bu ürünü neden alıyorlar? Ben neden bir sürü benzin yakıp Lüleburgaz şubesine gidip ürünü alayım?

UPS müşteri hizmetleri ayrıca şunu dedi: Teknosa ile görüşmemi, eğer kabul ederlerse siparişin gideceği adresi değiştirmemi. Hangi adresi gireceğim? Benim tek adresim var, o zaman internet alışverişinin ve kargo ile evime kadar gelmesi hizmetinin bir esprisi kalmıyor.

UPS Türkiye, büyük bir kargo şirketi ama bu denli basit bir teslimatı gerçekleştiremiyor, adresime teslimat yapılmadığı sürece şikayetimi sürdüreceğim.

Gunay sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 22:08
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 21:11
UPS Ve Teknosa'nın Teslimat Kabusu: Kargom Nerede?
UPS Ve Teknosa'nın Teslimat Kabusu: Kargom Nerede?
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 12:29
Thr sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 10:38
Kaya sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 09:59

UPS Türkiye Kategorileri