UPS Türkiye Kargo Paketimin Tanımadığım Bir Kişiye Teslimi

04 Mayıs 2023 15:13

Paketim tanımadığım başka bir kişiye teslimat kodu talep edilmeden teslim edildi. Müşteri temsilcisine ısrarla kargom tanımadığım kişiye teslim edildiğini söylememe rağmen şubelerinin alıcıya teslim edildi bilgisiyle dönüş yapıldı. Bu durumu kabul etmediğimi bildirmem üzerine beklemem gerektiklerini detaylı inceleme yaptıklarını söylediler ve hiçbir reaksiyon almadılar. Kargom değerli bir üründü ve akıbeti ne durumda halen bilmiyorum. 24 saat geçti halen bir aksiyon alamadılar. Beni halen bekletmektedirler.

İlgili kurye, şube, müşteri temsilcisi beni oyalıyorlar konunun takipçisi olacaklarını söyleyip yetkili kişilere bildirip sizi arayacaklar diyorlar ama ortada hiçbir şekilde geri dönüş olmuyor. Sürecin takipçisi olacağım ve gerekli hukuki haklarımı UPS şubesi kuryesi müşteri temsilcileri üzerinde kullanacağım. Sorunum bir an önce çözülmesini istiyorum.

Hacı
08 Mayıs 2023 08:21

Paketim ile alakalı çözüm merkezinden E** ismindeki personelle 04/05/2023 saat 17:00-17:20 civarı telefonda görüşmem üzerinie kayıp paketimin bulunduğu tarafıma teslim edileceği bilgisi verilmiştir. Geçen süreç zarfında paketim tarafıma ulaştırılmasıyla ilgili hiçbir aksiyon alınmamıştır.

VFS Global Ve UPS Kurye İle Pasaport Teslimatında Gecikme Ve İletişim Sorunu

Yasemin
06 Mart 00:46
Yanlış Teslimat Bilgisiyle Mağduriyet
Yanlış Teslimat Bilgisiyle Mağduriyet
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 15:30
Tüm UPS Türkiye Teslim Şikayetlerini Gör