Ünlem Sigorta Bireysel Emeklilik Ve İptal

Bireysel emeklilik yaptırdık, hem benim hem de eşim için. Beş altı ay sonra acil nakit ihtiyacımız oldu. Ben dolar üzerinden yaptırdım. İptal etmek istedik, fakat ikimizin de tüm birikimini şu anda çekerseniz, gelecek beş yıllık hizmet bedelini keseriz dediler. Gerçekten şok içerisindeyiz, her ikimizin de beş aylık birikimi boşa gitti. Ödediğim tutarı bile geri alamıyorum. Dalga geçer gibi bir teklif sundular. Bu firma ile ilgili olumsuz bir deneyim yaşadık. Akıllıca olur, bu firmanın yanından bile geçmemek.

28 Mart 2024 18:16 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, İletişim kurabilmek adına bana ulaşabilir misiniz. Saygılarımla,

Gülseren
Gülseren
7 Mart 2025 17:11

Bizi de uyarmadılar ünlem sigorta Allianz sigortaya 800 dolarımız yaptırılmadı senesi dolmadığı içinmiş

Ünlem Sigorta Bireysel Emeklilik İptali Sonrası Yaşanan Mağduriyet

Fırat

Bireysel emeklilik yaptırdık, hem kendim hem de eşim için 5/6 ay sonra acil nakit ihtiyacımız oldu. İptal edelim dedik, ...

Sigortambir Birevim'de Olması Gereken Paranın 3 Katı Fiyat İsteme Sözleşmeye Uymama

İsa
4 Ekim 2023 11:401.625

Birevim'den tasarruf sahibiyim 6 taksitim kaldı bitmesine taksitlerimin ve her sene olmak üzere özel konut ve DASK sigor...

1 Yorum

Birevim Zorla Pahalıya Konut Sigortasını Yaptı