Uniquezone İstanbul Instagram İzinsiz Paylaşım Ve İlgisizlik!

03 Eylül 2024 14:01

Uniquezone İstanbul ile görüştükten sonra 11 Ağustos ameliyat olmak için Türkiye'ye geldim geldiğimde internette göründüğü gibi değildi bir gece kaldıktan sonra da hastahanede travo var deyip bizi başka hastaneye yönlendirdiler ayın 13'ünde ameliyatı oldum ve olduktan sonra ne doktor ne hemşire bizimle ilgilenmedi. Kontrollerim yapılmadı dirhem bağlamışlardı değişmesi gerek dediğim zaman kendin değiştir dediler ne bir hemşire gördük ne bir doktor fransızca tercümanları olmadığı için bir arkadaşımız yardımcı oldu böyle bir çalışma sistemi olmadığını söylediği için hakaret edip WhatsApp grubundan çıkardılar hastane çok pisti her yer ve bütün çarşaflar kandı değiştirilmesini istediğimizde bizi terslediler. Aradığımızda soru sormak istediğimizde bize cevap verilmedi bizi rezil ettiler orada. Lütfen bu hastane ile ilgili şikayetimizi dikkate alırsanız sevinirim ve iznim olmadığı halde internet sitelerinde çıplak videolarımı paylaştılar ve beni Instagram sayfalarından engellediler. Silmelerini rica ettim tamam dedikleri halde hâlâ videom duruyor. Videolarımın kaldırılmasını da talep ediyorum teşekkür ederim.

Servetözdemir sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ameliyat Ve İhmalkar Tedavi Sonrası Zorlu Süreç

05 Mart 2025 20:32
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy Hastalara Daha Fazla Saygı!

05 Temmuz 2024 11:45

Özel Erdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (İstanbul) Ev Mi Klinik Mi Belli Değil Saygısızlık Var

Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 12:30